Gaming

Reszkess PUBG! – Az eddig látott legpörgősebb battle royale érkezik 3 nap múlva!


Új játék próbálja a PUBG-t megfosztani a trónjától, vajon sikerülhet neki?

A PUBG fejlesztőinek nem a legjobb napok ezek, a problémák mellett egy rendkívül erős konkurens is érkezik a Steamre a napokban, ez pedig nem más, mint az Islands of Nyne. Más a körítés, de a koncepció ugyan az, 100 játékos küzd életre-halálra az első helyezésért. Július 12-én, csütörtökön már a Steamen elérhető lesz a játék korai hozzáférésű (early access) változata.

Sokaknak biztosan ismerős a játék, ugyanis a nagyobb streamerek közül már elég sokan kipróbálták hónapokkal ezelőtt. Shroudnak és Dr. Disrespectnek is elnyerte a tetszését, pedig akkor még csak alfa állapotban volt a termék. Apropó szerverek: a játék készítői külön figyeltek a szerverek megfelelő teljesítményére is, ezért egy olyan szerverparkot választottak, ahol i7-7700K van a gépekben, hogy a teljesítménnyel ne legyen probléma.

Még a megjelenés előtt lehetett vásárolni különféle előrendelői változatokat, amelyek közül az érdeklődők mindent elvittek, kezdve a legolcsóbb 30$-ostól egészen az 50 $-os fullextrás verzióig bezárólag. Már ezekből a pakkokból látszik, hogy bizony itt is lesznek különféle in-game skinek a játékban, de legalább a készítők nem árulnak zsákbamacskát. 

A skinek egyébként trade-elhetőek lesznek a Steamen keresztül. Miután láttuk a demót, jogosan merül fel a kérdés, hogy hogy fog futni ez a gépünkön? Az Islands of Nyne alkotói viszont azt állítják, hogy még egy Core 2 Duo gép is elviszi minimumon a játékot, de azért az ajánlottnak egy 3,3 Ghz-es i5/i7 processzort és GTX 970-et neveztek meg a magas beállítások mellé, de az ultrához már elkél a GTX 1080. A PUBG-hoz és a Fortnite-hoz hasonlóan ezt is az Unreal Engine 4 hajtja és egyelőre PC-re jön, de a konzoltulajdonosoknak sem kell aggódni, már elkezdődött a fejlesztés a konzolokra is.

A készítők a startra ingyen kulcsokat ajánlottak fel a streamereknek, YouTubereknek.

Kíváncsian várjuk, hogy hogy fogja fogadni a közösség. Aki szeretne bajtársakat keresni, az ebben a facebook csoportban nézelődjön. Jövőhéten pedig a Fear the Wolves fogja borzolni a kedélyeket, lesz miből válogatnunk, az biztos!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva