Counter Strike

Legjobb 4 között a HellRaisers, egyre közelebb a DeadFox matrica!


A CIS Minor első napján egy def winnel és egy Mirage győzelemmel a HR rögtön tovább is jutott a csoportkörből.

A fehérorosz Nemiga vízumproblémái miatt már a Minor előtt eldőlt, hogy első meccsét megnyerte a HellRaisers. A játékosok még úton voltak a Minorra, mikor már beírták nekik a def win miatti győzelmet.

Első igazi meccsük tehát rögtön a csoportgyőzelemért ment, Bo1-ben találkoztak a PLINK együttesével. A Pálya Mirage volt, ahol terror oldalon parádés első félidőt hozott a HR. Támadásban 9 kört hoztak, az egyiket ráadásul DeadFox 1v3 clutch-a után.

A CT pisztolykört is behúzta a HR, és 10:6-nál talán sokan már elkönyvelték a győzelmet. A PLINK azonban megrázta magát és zsinórban lohozott 5 kör után már 11:10-re ők vezettek. Innen azonban megrázta magát az esélyesebb HR és ők is bemutattak egy hibátlan sorozatot. 6 kört hoztak le zsinórban, és ezzel az elődöntőbe, vagyis a legjobb 4 közé lőtték magukat.

A HellRaisers gyorsan letudta tehát a csoportkört, a defwin miatt csupán egyetlen Bo1-et kellett megnyernie. Legközelebb csütörtökön láthatjuk majd pályán a HR-t, szerdán ugyanis a B csoport meccsei pörögnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva