Counter Strike

Stewie után Tarik is mehet a mibr-be, akár még a Major előtt


Jól értesült források szerint a Cloud9 játékosa boltz helyére érkezik a csúfos ESL One: Köln kiesés után.

A Major névsorok leadása vészesen közelít, amelyik csapat még cserélni szeretne, július végéig kell cselekednie. És az ESL One: Köln alatt már a csoportkörben kieső mibr egyre inkább úgy tűnik, még igenis szeretne változtatni a lineupon. Boltz helyére minőségi erősítést szeretne a csapat, és már van is egy jelöltjük.

A hírek szerint tarik az új kiszemelt, aki a legutóbbi Major MVP-je lett.

Tarik számára hatalmas lehetőségnek tűnik a váltás, hiszen a Cloud9 a Major óta több sebből is vérzik. Stewie kiválása óta nem találják a helyüket, a helyére érkezett FNS-t is kirúgták már azóta. Egyelőre 4 emberrel várják a Majort és pletyka sincs róla, ki lehetne a megfelelő ötödik ember a Major címvédőnek.

A mibr viszont friss szervezetként sikerre éhes és a világ legjobbjai alkotják: FalleN, coldzera, fer már önmagában brutális trió. És akkor ott van még mellettük tarik egykori csapattársa Stewie, akivel együtt nyertek Majort. Ahogy fent említettük, az ő hiánya zilálta szét a C9 ötösét, de most jöhet a nagy újraegyesülés tarikkal.

A Major pedig nem akadály, hiszen július végéig még bőven lehet cserélni. Illetve az előző Majorhoz képest megmaradna a szükséges 3 játékos, így ez sem akadály a mibr számára. És igazából a Cloud9-nak sem, mert ha Stewie után tarikot is elveszítik, két új emberrel még mindig indulhatnak a Majoron.

Az már más kérdés, milyen erőt képviselne ezek után a C9…

Viszont a mibr, ha jobban belegondolunk, egy irányító érkezésével profitálhatna a dologból. Tarik segítene a hívásokban, és agresszív support játékának köszönhetően fer és coldzera még szabadabban mozoghatnának a pályán.

A két csapat egyelőre nem kommentálta a híreket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva