Hearthstone

Kiszivárgott az új Hearthstone kiegészítő, a The Boomsday Project!


Bemutatták az augusztusban érkező új csomagot.

A hétfő éjjel érkezett teaser után nem kellett sokat várni a tényleges megerősítésre: leleplezték az új Hearthstone kiegészítőt, mely a The Boomsday Project névre hallgat.

Fontos, hogy egyelőre csak szivárgásról van szó, az első videó véletlenül (?) került ki – azóta már eltávolították.

Íme a legfontosabb tudnivalók!

  • Megjelenés: augusztus 7.
  • Kártyabemutatók kezdete: július 23.
  • Új képesség – Magnetic: Az ilyen kulcsszóval ellátott minionokat nem csak önmagukban lehet kijátszani, hanem hozzá lehet “csatolni” őket egy mech altípusú lényhez. Ilyenkor a képességeik és a statjaik összeadódnak.
  • Kétféle előrendelés: A Regular Bundle 50 csomagot és egy véletlenszerű Golden Legendary kártyát tartalmaz majd, a MEGA Bundle pedig 80 pakkot és egy Mecha-Jaraxxus alternatív Warlock skint.

Maga a leleplezés az alábbi videón keresztül történt meg, alternatív forrásból még visszanézhetitek:

Néhány kártyát már most szemügyre vehettünk – ezeket sikerült kiollózni a fenti videóból.

Az első Magnetic kártya, amit láthattunk a Spider Bomb. Ezt kijátszhatjuk magában, vagy egy másik Mech-hez csatolva is – ekkor a célpont lény kap 2/2-t és a rajta lévő Deathrattle képességet.

 

A Myra’s Unstable Element egy 99%-ban újdonságnak mondható vonalat mutat be: ezek nem mások, mint a Legendary varázslatok, melyek értelemszerűen elképesztően őrült effektekkel bírnak majd.

 

Lesznek úgynevezett “Project” kártyák, melyeknek az az ismertetőjegyük, hogy mindkét játékosra hatnak. Mint példáu la Biology Project, amely mindkét játékosnak ad 2 manakristályt.

 

Az előzőhöz hasonló minitematika lesz a kiegészítőben az “Omega”: ezeknek a lapoknak az lesz a sajátossága, hogy 10 manánál kijátszva különösen erősek lesznek. Íme az Omega Defender.

 

Láttunk egy “normál” Legendary kártyát, természetesen nem éppen normál képességgel: ez a Shaman legendás megduplázza a következő spellünk effektjét.

 

(A hírt folyamatosan frissítjük a további infókkal!)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva