Counter Strike

Elsőre megúszta, de a közönség 30 napra kibannoltatta shroudot, amiért csalókkal harrypotterezettA népszerű streamer ezzel bukta a PUBG Squad showdown versenyét, és a nézők egy jelentős részét is.

Korábban már írtunk róla, hogy shroud és Wadu lazultak kicsit pár csalóval, amivel saját kitiltásukat is kockáztatták.

Egyrészt a teaming miatt, másrészt mert csalókkal és élő adásban tették mindezt.

Shroud az egészet a PUBG Corp. nykába varrta, ami szintén nem segített az eseten. A chat felháborodása után csak ennyivel reagálta le a dolgot:

“Ez pontosan azt mutatja, és igen ezt bántásból mondom, a PUBG leszarja a csalókat. Ezeket a srácokat azonnal ki kellett volna tiltani, én mégis kétszer futottam beléjük egymás után. Először azt mondtam oké, kit érdekel. Másodjára kiszedtem, amikor felém repült egy kocsival, harmadjára viszont úgy voltam vele, leszarom. Ha eddig nem voltak képesek kibannolni, akkor lássuk meddig húzza még. Kocsikáztunk kicsit, és még mindig nem történt semmi.”

Shroud kommentjéből tehát tisztán látszik, hogy a célja a csalók provokálása volt, akiket még a teamingre is rávett. Ha a kocsival való harrypotterezés nem tűnik fel a PUBG-nek, hátha ez majd fel fog és kitiltják a csalót. De nem történt meg, sőt a dolog shroud ellen fordult.

A közösségi médiát ugyanis ellepték a shroud kitiltását követelő üzenetek. Természetesen sokan ki is álltak mellette, de azt már régóta tudjuk, hogy az elégedetlenkedők tábora mindig hangosabb.

A PUBG Corp. sajátosan válaszolt a történetre, Redditről letöröltek minden ezzel kapcsolatos posztot, és 30 napra kitiltották a streamert. Nem tetszett nekik, hogy inkompetensnek tűntek fel a vírusként terjedő videón és shroud még be is szólt nekik.

Shroud twitchclip from r/PUBATTLEGROUNDS

Shroud legutóbbi streamjében elismerte, hogy 30 napos bant kapott. Illetve azt is, hogy Wadu is kitiltást kapott az eset miatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva