Fortnite

Tfue meglőtte a Fortnite történetének legszebb Noscope-ját!


Amikor a szerencse és a tudás találkozik, akkor készülnek ezek a hatalmas klipek.

Nemcsak a duó versenyeken tündököl a FaZe kiválósága, hanem a magán streameken is maradandót alkot Turner Tenney. Érdemes követni a sokak által a világ legjobbjának tartott játékos közvetítéseit, ugyanis valami félelmetes precizitással képes játszani a Fortnite-ot.

Arról nem is beszélve, hogy ha szerencséje van, akkor az valami monumentális, ezt bizonyította a július 9-i streamjében is.

A négyszeres Friday Fortnite bajnok éppen live-streamelt, amikor egy end-game szituációban találta magát rajta kívül még 4 élő emberrel. Ha ez ember annyira tud játszani, mint Tfue, ezekben az esetekben sokkal magabiztosabb, így bőven belefér a kísérletezgetés. Turner Tenney ráadásul szeret játszani az “ebédjével”, aki szokta követni a Friday Fortnite kupát, többször beleszaladhatott olyan jelenetbe, amikor Tfue éppen azon töri magát, hogy valahogy megalázza ellenfeleit, ahelyett, hogy csak simán kivégezné őket és továbbállna.

Ebben a jelenetben éppen kiszúrt egy játékost, aki éppen igyekezett továbbállni egy Launch Paddel, ezt meghiúsítván azonnal előkapott egy Hunting Rifle-t, s testre tagelte az illetőt. Az természetesen egyből elugrott, nehogy megkapja a kivégző lövést, ám ő akkor még nem tudta, hogy FaZe Tfue az, aki célkeresztbe vette.

Miután Tfue a következő két lövését mellé lőtte, úgy döntött, ad még neki egy utolsó esélyt, bepróbálta a Hop Rockolás közben a Noscope Hunting Rifle gyilkosságot.

A végeredmény magáért beszél, a töltény 248 métert haladt a levegőben, majd az ellenfél hátába fúródott.

A pillanat

Mondanunk sem kell, mind Tfue, mind pedig a chat kikelt magából, a streamer ugyan visszafogottabban, ám a nézői még percekkel később is Caps Lockkal spammelték tele a chat ablakot.

Kétségtelenül ez az egyik, ha nem a legnagyobb Noscope kill, amit valaki elért a Fortnite-ban. Hiszen nem elég, hogy 248 méteres gyilkosság volt, ugrás közben történt, egy olyan ellenfél ellen, aki szintén éppen a levegőben tartózkodott. Ebből is látszik, a sikerhez szerencse is kell!

Nektek hogy nézett ki a pályafutásotok legemlékezetesebb killje?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva