Counter Strike

Olof visszatért! Cromen megbukott Kölnben, olofmeisterrel praccol a FaZe


A svéd sztár április eleje óta szüneteltette a játékot, magánéleti nehézségekre hivatkozva. Az önkéntes száműzetés azonban 3 hónap után véget ért.

Olofmeister távollétének pontos okát senki nem ismeri, talán csak a csapattársak. Szóba került egészségügyi problémától családi tragédián át lelki válságig minden. De bármi is volt az, szerencsére már a múlté, ugyanis végre visszatért a hőn áhított csapatába.

Olof ezzel a poszttal köszönte meg mindenkinek a türelmet és a kedves szavakat, és a csapattársainak hogy megvárták. Úgy néz ki, készen áll karrierjének folytatására, talán még éppen időben. Hiszen az ELEAGUE Premier és a DreamHack Masters alatt lehet még annyit gyakorolni, hogy a Majorra 100%-os formában érkezzen a FaZe. Természetesen a csapat is köszöntötte visszatérő játékosát:

A köszönet pedig jár cromennek is, akivel beugróként nyerni tudtak az ESL One: Belo Horizonte döntőjében. Most azonban a norvég srácnak folytatnia kell a csapatkeresést, ugyanis ide többet már nem ugrik be.

A Property játékosa, bustaN szúrta ki leghamarabb a visszatérést, lavinát indítva az interneten. Egy pracc közben nézett rá a szerverre, ahol a srácok gyakoroltak és bár álnéven, de ott figyelt olof is. Egyből indult a találgatás, mindenki felkapta a témát, úgyhogy olof és a FaZe bármikor akart a nyilvánosság elé állni, annak lőttek. Nem volt mit tenni, pár órával bustaN posztja után már jött is a hivatalos megerősítés. Reméljük ugyanúgy, vagy talán még jobban fog játszani, mint amikor elment, mi szurkolunk Olofmeister! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva