Hearthstone

Íme minden, amit tudnod kell az új lapokról és ajándékokról


A legfontosabb infók a The Boomsday Project lapkészletéről.

A tegnap délutáni szivárgás után nem sokkal a Blizzard hivatalosan is bemutatta az új Hearthstone kiegészítőt, mely a The Boomsday Project nevet kapta. Ennek köszönhetően pedig mostanra még több információ áll a rendelkezésünkre az új lapokról – ezeket gyűjtöttük össze most nektek egy helyre.

Ahogy mostanában megszoktuk, ezúttal is 135 új lapra és classonként 2 Legendary-re számíthatunk.

A Legendary kártyák most is egy egységes tematika szerint lettek kitalálva, így az egyes class-okon belül az alábbira számíthatunk:

  • 1 darab minion vagy Hero kártya
  • 1 darab spell kártya

Előbbi kategória Boom Labs tudósait takarja, akik között minionok és Hero kártyák is lesznek vegyesen. Közülük eddig egyet láttunk Electra Stormsurge személyében, aki “hagyományos” lény, de az első videóban egy pillanatra felbukkant letakarva egy Warrior Hero lap is, aki maga Dr. Boom lesz megújult formában.

A (legalábbis ilyen formában) komoly újdonságnak számító legendás varázslatok közül mindegyik class-nak jut majd egy – a Rogue esetében például a Myra’s Unstable Element, ami – legalábbis az effektet tekintve – a Hearthstone legbrutálisabb laphúzása lesz.

Két további speciális lapcsoportról kell még szót ejteni. Ezek a mindkét játékosra ható “Project” kártyák, mint a Biology Project, illetve az “Omega” lapok, mint az Omega Defender, melyek mindegyikén egy speciális képesség szerepel, ami csak akkor sül ki, ha 10 manánál tesszük ki.

Lesz egy új mechanika is a kiegészítőben is, a Magnetic. Az ilyen képességgel rendelkező lényeket nemcsak önmagukban lehet kijátszani, hanem hozzá is csatolhatjuk őket egy bármilyen Mech altípusú lényhez: ilyenkor megkapják a képességet és az extra statokat. Így működik a gyakorlatban:

  • Ha buffként szeretnénk kijátszani a Magnetic lapot, akkor közvetlenül a Mech-től BALRA kell kitennünk, hogy automatikusan fúzionáljanak.
  • Az effekt minden tekintetben buffként viselkedik, vagyis ha silence-elik a lényt, akkor eltűnik a képesség és a plusz statok is.

Egyelőre egy ilyen lapot mutattak be, a Spider Bombot.

És az ajándékok?

Aki a különféle ajándékokat szereti a legjobban egy új kiegészítő megjelenésekor, annak jó hírünk van: most is lesznek!

  • Mindenki kap 3 Boomsday csomagot ajándékba
  • Ezen felül mindenki kap egy véletlenszerű class Legendary lapot, méghozzá a minion/Hero kategóriából

Mindezeket az augusztus 7-én esedékes megjelenés napján zsákolhatjátok majd be az első bejelentkezés alkalmával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva