PUBG

Kettős mérce a PUBG Corp.-nál? Úgy tűnik Shroudot mégsem bannolták, csak Wadura csapott le a kalapács!Shroud mindent megtehet?

Az utóbbi két napban a PUBG közössége a Shroud & Wadu féle csaló/teaming témától volt hangos. A témáról tegnap írtuk már egy összefoglaló posztot, ezt IDE kattintva meg is tekintheted.

A történet röviden: Shroud megelégelte, hogy aznap már harmadjára keresik fel a csalók in-game egy repülő autóval, így egyfajta teaming keretében végül összedolgozott a csalókkal.

A közösség jelentős része természetesen elítélte a dolgot, nem volt túl etikus dolog ilyet tenni. Egy ilyen nagy nézőtáborral rendelkező streamertől több komolyságot várna el az emberek jelentős hányada.

A történteket a PUBG Corp. sem nézhette ezt tétlenül, így ki is bannolta a Wadu és Shroud duót a játékból. Vagy mégsem?

Az állítólagos kitiltások

Shroud beszél az állítólagos kitiltásáról, tegnap ez a klip járta be a közösséget

Wadunál viszont teljesen egyértelmű bizonyíték van a banra, élő adásban kapta meg

Shroudot mégsem bannolták?

A fentebb linkelt Shroud klip hamar felkapott lett, viszont nem biztos, hogy teljesen lefedi a valóságot. A fenti klip elkészülte után másfél órával Shroud meg akarta mutatni, hogy bizony ő is megkapta a 30 napos bant. Nem teljesen sikerült neki…

Bizony-bizony! Úgy tűnik a cég mégsem tiltotta ki a játékost, hiszen gond nélkül be tudott lépni a fiókjába.

Jogosan tehetjük fel a kérdést: ha Wadut valóban 30 napos pihenőidővel jutalmazták a játék fejlesztői, akkor Shrouddal miért nem tették ezt? A közelgő Twitch Prime PUBG esemény lehet az oka, vagy szimplán azért mert ő a “nagy” PUBG streamer, túl jófejek a fejlesztők, vagy csak késik a ban? Végtelen oka lehet. Érdekes döntés a cégtől, erősen feszegeti a kettős mérce határait…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva