Counter Strike

DreamHack Valencia túlélőcsomag, pályán a Virtus.pro, a G2 és a North is


3 napos versennyel és 100 000 dolláros összdíjazással érkezik a következő DreamHack állomás.

Az idei legerősebb csapatnévsorral érkezik a DreamHack Valencia mezőnye, képernyőre kerül több Major csapat, debütálnak a Teles ikrek és a feltörekvő EU együttesek is égnek a bizonyítási vágytól.

A magyar közvetítés (ITT) alatt természetesen pörög majd a szokásos ASUS nyereményjáték és a !drop is:

A verseny 3 napon keresztül, csütörtök-péntek-szombat időzítéssek érkezik. Első nap a csoportmeccsek, második nap az elimination és decider Bo3-ak jönnek. Szombaton pedig indul a rájátszás, ahol két elődöntőn és a nagybetűs Finálén feszülnek egymásnak a csapatok.

A csoprotbeosztás első ránézésre picit egyenlőtlennek tűnhet, és ha őszinték akarunk lenni, van is benne valami. Az A-csoportban a helyi kvalifikációról bejutó Giants minimális eséllyel fut neki a versenynek, a Heroic nemrég cserélt embert, és egyébként sincsenek túl jó formában. Papíron itt AGO-North továbbjutást jósolnak az erőviszonyok.

A B-csoportban viszont szó szerint bármi megtörténhet. A Fragsters, korábbi DreamHack elődöntősként lepett már meg nagy csapatokat, a Luminosity pedig most játszik először európai LAN-on HEN1 és LUCAS1 visszatérése óta. Mindkettő sötét ló, nem tudjuk mit várhatunk tőlük. A Virtus.pro viszont kevesebb lett egy Snax-al, nem keveset gyengült ezzel a kezdő ötös. A G2 az egyedüli, aki a nevek alapján biztos továbbjutónak tűnhet, de a franciák bármikor képesek a pocsék formára. Szóval ebből a csoportból tényleg BÁRKI továbbjuthat. Bárki IS!

A meccsek csütörtökön 12-től, pénteken és szombaton 10-től indulnak a Gamer.hu Twitch csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva