PUBG

Ez a frissítés már megint nem jött össze: Nem enged healelni a játékA PUBG Corp.-nak ismét sikerült elrontani ezt a frissítést is.

Az Event küldetései között van egy olyan, amiben a top 10-ig kell eljutni anélkül, hogy bármilyen healing itemet használnánk. Annak, aki nem csinálta ezt meg, lehet hogy érdemes kihasználnia ezt a remek “lehetőséget”, ugyanis random nem működik a healelés, de még a boostert sem veszi be a karakterünk, ha épp belefutunk ebbe a hibába. Nos, nem a legjobb időzítés, főleg hogy ma jelenik meg az Island of Nyne, amivel már sok PUBG játékos szemez egy jó ideje.

New Patch, New Ways To Get PUBG’D from PUBATTLEGROUNDS

Sokakat biztosan nem lepett meg, hogy egy ilyen apró frissítést is sikerült elrontaniuk, de úgy néz ki, hogy a spagetti kód egyre rosszabb. Ezúttal is reméljük a legjobbakat, remélhetőleg hamar javítják a hibát, ugyanis elég kellemetlen, ha sikerül akár egyszer is belefutni.

Közben pedig az óceániai szerverek ismét lehaltak, az ottani játékosoknak nem működik a matchmaking. Emellett pedig a lobby-ban is sikerült elszúrni, hogy amikor a “Cancel” gombra kattintunk meccskeresés során, akkor bebugol és restartolni kell a lobby-t.

Update: Javították a hibát!

Csak le kell töltenünk a frissítést és megoldódik a healelős bug az ígéretek szerint.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva