Fifa

Kihirdették a foci-vb legjobbjait! Íme a Team of the Tournament


Az alábbi 25 játékos fért be az EA Sports keretébe.

Az Oroszországban zajló foci-vb-ből két meccs ugyan még hátra van (a döntő és a bronzmérkőzés), az EA Sports azonban már most kihirdette a torna csapatát: megérkezett a Team of the Tournament az Ultimate Teamben a Festival of Football esemény keretein belül, benne 25 kiemelkedőt nyújtó játékossal.

Mivel már csak egy-két hónap van hátra a FIFA 18-ból – legalábbis olyan értelemben, hogy szeptembertől a FIFA 19 veszi majd át a stafétát -, ezért nem meglepő, hogy egyre több focistának sikerül “kimaxolnia” a játékot. Néhány napja például Suárez kapott egy 99-es verziót, most pedig egy újabb játékos érte el ezt a bűvös értéket Hazard személyében. Íme a készítők által összeválogatott keret!

Kép: Twitter

A kezdő tizenegybe két nemzetnek sikerült két játékost is delegálnia: a belgáktól Hazard és Lukaku, az angoloktól pedig Kane és Trippier került be a legjobbak közé. A két döntős csapatból Kanté és Modric vannak ott a kezdőben, de a padon és a tartalékok között további három francia, illetve két horvát játékost találunk még. Érdekesség, hogy a Top 16-ban több olyan válogatott is van, amely nem ad játékost a fenti névsorba, a szintén idáig jutó Mexikót ellenben ketten is képviselik.

A friss In-Formok szokás szerint egy héten keresztül lesznek bonthatóak a pakkokból az Ultimate Team módban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva