Counter Strike

GG! 2-0-ra verte a HR az AVANGAR-t egy lépésre a Major!


Remek mérkőzésben volt részünk ezúttal is, már nincs távol a Major!

Az utóbbi időben nagyon belehúzott a HellRaisers, a Minor kvalin jelenleg még nem sikerült megszorongatnia senkinek a srácokat, pedig az AVANGAR-ról azt gondoltuk, hogy majd talán ez lesz az a bizonyos kemény dió, ehelyett viszont ezúttal is 2-0-ás eredménnyel zárták a BO3-at DeadFoxék.

A Dust 2 végeredménye | Forrás: HLTV

A Dust 2 a HR mapja volt, itt elég egysíkú volt a játék, 16-4 lett a végeredmény. A HR-es játékosok mindegyike plusz K/D-val zárt, de ISAA valami brutálisan játszott végig az egész mérkőzés során, ha valakire, akkor rá lehet mondani, hogy bizony a kötelezőtől bőven többet lőtt, így 26-7-tel végzett.

A Cache végeredménye | Forrás: HLTV

Az AVANGAR a Cache-t választotta, itt pedig már kicsit megizzadt a HR, de a vége ennek is győzelem lett. A T körök elég siralmasak voltak, mindössze 4 kört tudott hozni a HellRaisers, de nem adták fel, olyan feltámadást láthattunk azután, hogy csak lestünk és az állunkat kerestük. 12 kört hoztak a CT oldalon, ehhez pedig ISAA mellé egy másik játékosra is szükség volt, ez pedig nem más volt, mint DeadFox. Bence lőtte a legtöbbet a meccsen, 26-14-gyel zárt, ISAA nem sokkal lemaradva 23-18-cal zárta a mérkőzést. Természetesen nem lehet azt mondani, hogy kettőjüknek köszönhetjük a meccset, hiszen hatalmas csapatjátékot láthattunk, mindenki gyönyörűen tette a dolgát, nem adták fel a borzasztó félidő után és winnel zárták a meccset.

Erre mondta DeadFox, hogy olyanok szólnak bele a játékába, akik nem is igazán értenek hozzá.

Bence ismét megvillantotta a tudását, egyértelműen látszik, hogy miért van szükség rá a HellRaisers-ben. A Major kvalihoz pedig egy meccset kell nyerniük és meg is van a bérelt helyük, reméljük a felső ágról már nem fog semmi közbejönni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva