Hearthstone

Kiderült: hétfőn indul a dupla gold őrület! Ezzel a trükkel érdemes rá készülni


Jön a Midsummer Fire Festival!

A tavalyi évben a Blizzard a Hearthstone-ban is megtartotta a Midsummer Fire Festival eseményt, mely a játék történetének egyik legnépszerűbb eventje volt – nem véletlen, hiszen minden egyes napi küldetésért a normál goldmennyiség kétszerese járt. Az már a legutóbbi patch érkezésekor kiderült, hogy az esemény az idei évben is visszatér majd, a Blizzard azonban azt nem árulta el, hogy pontosan mikor fog kezdődni. Most viszont ez is kiderült:

a kliensből sikerült kibányászni, hogy az idei Midsummer Fire Festival július 16-án, hétfőn fog elstartolni.

Maga az esemény akárcsak tavaly, most is két hétig tart és az alábbi újdonságokat hozza majd:

  • A napi Questek dupla mennyiségű goldot adnak
  • A hősök különleges köszöntéssel üdvözlik egymást
  • A főmenü tematikus kinézetet kap
  • Egy különleges Tavern Brawl, amely tűzijátékokat ad a “Wow!” emote-hoz

Érdemes már most felkészülni!

A kéthetes event a dupla gold miatt kiváló lehetőség lesz arra, hogy gyűjtsünk egy kis aranyat az új kiegészítőre, az augusztusban érkező The Boomsday Projectre. És ha már adódik egy ilyen, érdemes felkészülni rá. Hogyan? Máris mondjuk!

Mivel hétfőn, amikor elkezdődik az esemény, minden egyes napi Questért járó jutalom automatikusan megkétszereződik, ezért nyilvánvalóan akkor járunk a legjobban, ha minél magasabb értékű küldetéseink vannak. Ehhez persze kell szerencse is, ugyanakkor már most el lehet kezdeni készülni:

ha vannak 60-as vagy még több goldot adó küldetéseid, akkor érdemes megtartani őket az eseményre, hogy később bezsákolhasd értük a dupla aranyat.

Magyarul vasárnapig – amennyiben úgy jön ki a lépés – érdemes betárazni a 60-as, 80-as és 100-as napi Questekből, hiszen a jövő héten ezekből kétszer annyi aranyat nyerhetsz ki!

Természetesen akkor sem kell kétségbe esni, ha csak 50-es küldetések esnek, hiszen még ezekből is érdemes megtartani két darabot vasárnap – a lényeg az, hogy hétfőre virradóra teli Quest loggal (vagyis 2 aktív Questtel) várjátok az eseményt, hiszen így tehettek szert a lehető legtöbb aranyra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva