Hearthstone

Miracle Priest és más finomságok: off-meta deckek a Blizzard ajánlásával


Újabb különleges paklik, amik jól teljesítettek a legmagasabb szinten.

Mostanra már megszoktuk, hogy a Blizzard időről-időre jelentkezik az Off-Meta Report rovattal, melyben olyan paklikat mutatnak be nekünk, melyek egyáltalán nem számítanak szokványosnak, a ladderen ugyanakkor mégis akad olyan, aki jó eredményt ért el velük. Alapvetően két fő kritérium van ezen kívül:

  • Csak a Legend szinten vívott meccsek számítanak
  • Legalább 50 meccses minta alapján kell magas győzelmi arányt elérnie a paklinak

Mindezek alapján lássuk, hogy ezúttal melyik az a három pakli, amit kiemeltek nekünk a fejlesztők a legutóbbi blogbejegyzésben.

Burst Druid

Ez a pakli igazából kicsit az átverésről szól, hiszen az első pár kör alapján nehéz rájönni, mire készülünk, és maga a lista is sok hasonlóságot mutat a jelenlegi legnépszerűbb Midrange Druid verzióval, a Token Druiddal. Itt azonban jóval agresszívabb a középjátékunk, hiszen az Oaken Summons segítségével olyan lényeket szeretnénk előrántani, mint az Injured Blademaster vagy a King Mukla, amik a hátrányos Battlecry-ok nélkül érkeznek így. Emellett a Savage Roar segítségével felbuffolt Charge minionokkal is meglephetjük az ellenfelet, mint a Leeroy Jenkins vagy a Druid of the Claw. Győzelmi arány: 66.1% (56 meccs)

Burst Druid
AAECAZICCK8EtAXEBoUInQ2HzgLCzgKZ0wILQF/pAeYF1QjkCKDNApjSAp7SAtvTAoTmAgA=

Miracle Priest

Combo Priest – egy kis csavarral. Ami változatlan, hogy ebben a pakliban is a Divine Spirit + Inner Fire kombó segítségével szeretnénk nyerni leginkább. A deck motorját azonban a Lyra the Sunshard + Radiant Elemental páros alkotja, akiket a Witchwood Piperrel kereshetünk, illetve a Vivid Nightmare-rel maximalizálhatjuk a hatásfokukat – innen a Miracle elnevezés is. Miután kipörgettük a végtelen mennyiségű Priest spellt, egy felbuffolt, charge-os Stormwind Kinght segítségével akár egy OTK-t is össze tudunk hozni. Győzelmi arány: 63% (54 meccs)

Miracle Priest
AAECAa0GBO4E3MECvsgCgvcCDfgC5QT2B6UJ0QrSCvIM0cEC2MECysMCzswCv+UCpvACAA==

Odd Warrior

A jó öreg Control Warrior végre a régihez hasonló fényében tündökölhet, köszönhető a Baku the Mooneater megjelenésének. Igaz, ezzel az új verzióval kevesen értek el kiemelkedőt az elmúlt pár hónapban, ugyanakkor vannak olyanok, akik bizonyították, hogy igenis komoly erő van a körönkénti 4 Armorban – itt van például a lenti verzió. A paklinak egyetlen feladata van: hatástalanítani az ellenfél össze próbálkozását. Éppen ezért viszont nagyon komoly matchup-ismeret kell hozzá, hogy tudjuk, mi ellen milyen fenyegetéseket kell majd tudnunk megoldani! Győzelmi arány: 65.2% (69 meccs)

Odd Warrior
AAECAQcI0AKqBpAH+QzKwwLRwwLPxwKe+AILS6ICkQOiBPwE/wf7DJvCArnDAqLHAsrnAgA=

Ha szimpatikus számotokra valamelyik fenti pakli és szeretnétek egy kicsit egyedibb deckkel játszani, akkor próbáljátok ki őket bátran!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva