Hearthstone

A Tavern Brawl a régi, de az egyik új lap elég durván fel tudja dobni


Ha szerencséd van, akkor az új Paladin Legendary eléggé felboríthat mindent a heti kocsmai bunyóban.

A jól megszokott időpontban, szerda este megérkezett a heti Tavern Brawl a Hearthstone-ba, ezúttal pedig az egyik legtöbbet látott kocsmai bunyó, a Shiftcon tért vissza, melyet immáron ötödik alkalommal szervez meg a Blizzard.

A szabályok egyszerűek: a paklidban minden lap Shifter Zerus és 3 manáról kezded a játékot. Vagyis igazi RNG-őrület zajlik a tavernában, hiszen nem elég, hogy soha nem tudhatod, milyen minion bukkan fel nálad és az ellenfelednél, de még tervezni sem lehet előre, hiszen minden körben átalakulnak a kezedben lévő lények.

Lényegében semmilyen befolyásod nincs tehát arra, hogy milyen lapokat kapsz, ám az egyik új Legendary erősen fel tudja dobni a kocsmai bunyót. Ez nem más, mint a The Witchwoodban megjelent Prince Liam, amely – miután csak Shifter Zerus van a deckedben – minden egyes kártyát egy véletlenszerű Legendary minionná változtat a paklidban.

A randomfaktor nem szűnik meg így sem természetesen, mégis érdemes meglépni a leírtakat. Egyrészt azért, mert így a felhúzott lapokat is rögtön lehet használni, nem kell várni egy kört, hogy átalakuljanak valamivé. Másrészt pedig – és ez talán még fontosabb – a kapott lapok átlagos ereje nagy valószínűséggel magasabb lesz, mint a Shifter Zerus-ok esetében.

Lényeg a lényeg: ha valamelyik Shifter Zerus átalakul Prince Liammé, erősen ajánlott kijátszani!

A heti Tavern Brawl szokás szerint vasárnap éjfélkor ér majd véget, így eddig van időtök kiütni az első győzelemért járó ajándék pakkot, meg persze kísérletezni azzal, hogy milyen őrültebbnél őrültebb szituációkat tud előidézni a random generátor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva