PUBG

Kiszivárogtak az új skinek + 2 új ládát is találtak az adatbányászok


Új skinek tömkelege érkezik hamarosan a játékba.

Korábban írtunk róla, hogy 4 új ládát találtak az adatbányászok a fájlok között. Kettő tartalmát már akkor is láttuk, viszont a SPA és a DEADMAU5 crate tartalmát homály fedte ezidáig. A legújabb 17.1-es update-tel ugyanis sikerült elrontani pár dolgot, többek között a DEADMAU5 láda tartalma random bebugol a játékosoknál, így a cég önmaga leplezte le az egyes skineket.

Már megint elrontottak valamit a fejlesztők…

Egyébként a ruhadarabok igencsak jól festenek, szóval biztosan népszerű ládával lesz dolgunk. Két mutatós kabát, egy arany színű cipőt és egy fekete pólót tartalmaz a szett, emellett két már nem olyan nívós nadrág is helyet kapott a ládában.

A másik láda pedig a SPA crate, ezt feltehetőleg a Twitch Prime tulajdonosai fogják megkapni, ugyanis a dobozon és a tárgyakon is szerepel a twitch logója. Ez már nem olyan impozáns, mint a DEADMAU5 crate, elég érdekes színeket választottak, a lilának nem épp a legszebb árnyalata került a skinekre. Mondjuk a tangapapucs behozatalára már tényleg szükség volt.

Emellett pedig találtak két új ládát is, ami mind a PGI Major tiszteletére készült. Az ezekben rejlő skinekre még nem derült fény, de ezek is ruhadarabok lesznek az már biztos.

Tehát jelenleg 6 új ládára bukkantak, amelyek az elkövetkező pár hétben lesznek elérhetőek. Kíváncsian várjuk, hogy milyen formában fogják behozni ezeket az újdonságokat, reméljük, hogy BP pontért is megvásárolhatóak lesznek a ládák, mert már jó ideje nincs igazán mire költeni.

A ládákat és tartalmukat itt találjátok.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva