Fortnite

Nem csak Battle Pass skinek érkeztek a v5.0-val! – Íme az új szórás!


Ahogy az lenni szokott, ismét munkába álltak az adatbányászok!

Nem bízta a véletlenre az Epic Games, az új szezon és Battle Pass mellé komoly kozmetikai tárgyakkal tömték ki a klienst. Még valószínűleg nagyban töltődik a közösség legalább felének az 5.0, az adatbányászok máris rászabadultak az új fájlokra és előkaparták a következő két hétben várható Item Shop kínálatot.

Kapunk újból komoly és kevésbé komoly skineket is, a cápajelmezes Jonesy például hatalmasat fog menni. A komolyságot kedvelők vikingharcossal, luchador, vagyis mexikói pankrátorokkal bővíthetik gyűjteményüket, de érkezett még rajtuk kívül két enyhébb skin is, akiknek őszintén szólva nem tudjuk behatárolni a tematikáját, de biztosan lesz olyan, akiknek tetszeni fognak.

Forrás: TwoEpicBuddies

A Back Blingek terén igazán nagy javulás várható, lesz itt pingvin, unikornis, cápauszony, de menő köpenyekkel is bővíthetjük majd a reperoárunkat.

Forrás: TwoEpicBuddies

A Gliderek közül egyértelműen hármat érdemes kiemelni, a viking tematikájú hajós glidert, a mentőcsónakot, valamint a luchador glidert. A többi is mind stílusosra sikerült, de nálunk ez a három bőven vitte a prímet.

Forrás: TwoEpicBuddies

Az új Harvesting Tool szórásban a szemfüleseknek feltűnhet az a balta, amivel az Epic Games előrejelezte az új szezon tematikáját. A viking balta biztosan sokak kedvence lesz, míg a lufis Pickaxe pedig a humor oldalán fogja meghódítani a játékot.

Forrás: TwoEpicBuddies

Update#1

Kaptunk egy képet, amin rajta vannak az új frissítés hozta legújabb kinézetek. A képen az első két pozícióban lévő skin régi, az adatbányász hibájából kerültek csak rá a képre. Valamint az utolsó pozícióban lévő karakterkinézet a Save the Worldből jól ismert Ramirez, a Battle Royale Commando-jának egy tovább fejlesztett változata (szemüveg!). Hogy ez azt jelenti, hogy elérhetővé fog válni Ramirez a Battle Royale-ban is, vagy szintén csak egy hiba a TwoEpicBuddies részéről, valószínűleg nem most fog kiderülni. A többi skin viszont fantasztikus, a listában megtalálhatók az új Battle Pass skinek is.

Forrás: TwoEpicBuddies

Valamint végre érkeztek új Emote-ok is, a játékba kerül például a híres matematikai meme, a 2+2=4, de kapunk hátraszaltót, sőt hula táncot is.

Forrás: TwoEpicBuddies

Nagyot megy a mai nap az Epic Games, remélhetőleg a szerverek is el fogják bírni a nagy érdeklődést, s a játékosok mihamarabb beleáshatják magukat az új szezon adta élvezetekbe.

A cikk folyamatosan frissül a ritkaságokkal, nevekkel, modellekkel!

Nektek melyik új kozmetikai tárgy lesz instabuy?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva