Counter Strike

Eredményhirdetés: perceken múlott a győzelem, megvan az ország legrégebbi Counter-Strike accountja


Az 1.6 megjelenésének napján rengetegen haraptak rá az új Counter-Strike címre. De mint mindig, ezúttal is volt egy leggyorsabb.

Pár hete elindítottuk a keresést Magyarország legrégebbi CS accountja után, és a vadászatba a Pixel is beszállt egy nyereménnyel. Egy tetszőlegesen választható ZOWIE egérpaddal jutalmazzák a legrégebbi account tulajdonosát.

Már a keresés elején látszott, hogy a CS veteránjai között percek fognak csak dönteni. Hiszen valósággal záporoztak a 2003-09-12 dátummal ellátott profilok a GDPR adatlekérések után. A Steamről származó extra infók közül ugyanis immár kiderül, ki mikor váltotta meg első CS játékát, a Steamen belül.

A fenti dátum persze nem meglepő, hiszen 2003. szeptember 12-én lehetett először letölteni Steamen belül a Counter-Strike aktuális verzióját. Az 1.6-ot aznap tízezrek kezdték el azonnal tölteni, ami az akkori internet-viszonyok mellett nem volt rövid folyamat.

A Facebook csoportok, és oldalak, privát üzenetek és emailek tengeréből végül egy reggel 8:11-es időpont bizonyult a legkorábbinak. Elképzelhető persze, hogy akad ennél is régebbi, bánhatja hogy ő nem küldte be nekünk.

Így végül jól írta Kaszás Dávid olvasónk, ezzel az időponttal tényleg nyerő lett!

Ki korán kel, ebben az esetben ingyen egérpadot nyer, ezúton is gratulálunk a legrégebbi CS account boldog tulajdonosának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva