PUBG

Ingyen skinek hadával jelentkezik a PUBG Corp! – FRISSÍTVE


A PUBG Corp. nagyon keményen próbálkozik, ezúttal ingyen skineket osztanak a rajongóknak!

Nemrég írtunk róla, hogy 6 új dobozt találtak az adatbányászok a PUBG játékfájljai között. Az eddigiekkel ellentétben viszont most nem fizetős ládákról van szó, hanem ezek bizony mind ingyenesek lesznek.

DEADMAU5

Az újonnan érkező DEADMAU5 láda mégsem lesz fizetős, hanem a Twitch Prime előfizetés mellé adják ajándékba. Az ebben található skinek egyébként rendkívül jóra sikeredtek, az biztos, hogy még a 10 $-os ár mellett is óriási sikere lett volna. Július 16-ától kezdve lehet majd megkaparintani a dobozt, addig még nem mutatták meg a skineket, persze az adatbányászok jóvoltából mi már láthattuk a tartalmát.

Update (2018.07.16):

“[…]available for a limited time only during Prime Day on July 16th, starting at 12:00PM PT through July 17th at 11:59PM PT!”

Úgy néz ki a Deadmau5 doboz beszerzésére mindössze 24 óránk van. Magyar idő szerint várhatóan este 21 órától kaparinthatjuk meg Twitch Prime lootként (Nincs Prime-od? Leírásért kattints!), siessetek!

 

WASTELAND SET

A Wasteland set tartalmát már régóta leleplezte a PUBG Corp. ezt azok fogják megkapni, akik személyesen is részt vesznek a PGI Majorön, Berlinben. Az esemény után 30 nappal pedig el is lehet majd adni, szóval a Steam Marketről is beszerezhető lesz a szett, valószínűleg igencsak borsos áron.

SPORTY SET

Ezt a szettet mindenki megkapja, aki a PGI Major ideje alatt bejelentkezik a játékba. Természetesen a későbbiekben is megmarad, viszont nem tudjuk majd eladni az ebben található skineket.

TITLE SET

A Title set ismét egy exkluzívabb csomag, amit a PUBG Partnereken, illetve a PUBG hivatalos csatornáin (weboldal, fórum) keresztül lehet majd megszerezni. Eladni ezeket sem lehet majd, a további információval később fognak jelentkezni.

RINGSIDE SET

Ezt a csomagot pedig a social média felületeken fogják osztogatni. Twitter, Facebook, Reddit és a különböző fórumokon keresztül lehet majd részt venni a giveaway-eken.

Érdemes lesz tehát nézni a PGI Majort július 25-29-e között, illetve követni a különböző fórumokon az eseményeket, hogy ne maradjunk le a skin osztásról sem. Továbbá ott lóg még a levegőben a SPA Crate is, amivel kapcsolatban egyelőre semmilyen információt nem árultak el, pedig a ládában található skineket már megtekinthettük.

A következő csatornákat érdemes lesz követni a PGI ideje alatt:

PGI Website
Twitch
YouTube
Facebook
Mixer

Update: Ingyen XP eventek is érkeznek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva