Counter Strike

Rég alázták meg ennyire pasháékat, 16:1-et kaptak a tinicsapattól


Meglepetésekkel teli első napot zárt a DreamHack Valencia, a nagyok rendre csak bukták a meccseket. A legnagyobbat a Virtus.pro kapta.

A gamer.hu twitch csatornáján folyamatosan pörög a magyar stream a rendezvényről, három napon át ASUS nyereményjáték hegyekkel fűszerezve érkezik a közvetítés:

ASUS nyereményeső 3 napon át – Indul a DreamHack Valencia a G2 és a Virtus.pro főszereplésével

A tornát a North-Giants mérkőzés nyitotta, ami teltházzal pörgött, ugyanis a North csapatában ott a spanyol mixwell, illetve a Giants oldalán 3 portugál és 2 spanyol is játszik.
A helyieknek fixen volt kinek szurkolni. Egy magabiztos 7:0-val nyitott a Giants, majd a dánok megrázták magukat és 16:8-ra behúzták a találkozót.

Következett a G2-Luminosity, ami nagyobb küzdést, de hasonló végeredményt hozott. Nagy meccset láthattunk, Ex6TenZ-nek ritkán megy ilyen jól a játék, 23 killel a csapat legjobbja volt. Végül 10:16-ra kikaptak a braziloktól, az első komoly meglepetést szállítva ezzel.

Ezek után egy unalmasabb meccs jött. A Heroic-AGO páros megszenvedett egymással,végül 16:9-re tudtak nyerni a dánok. A második félidő izgalmasabb volt, de nem nagyon találták igazi formájukat a csapatok. A frissen cserélt dánoktól ilyen simán kikapni egy Minor csapatnak, a nap második meglepetése volt.

De még csak ezután jött a legnagyobb fordulat, a harmadik meglepi…

A Fragsters 16:1-re, úthenger módjára gázolt át a Virtus.Pro ötösén. Snax nélkül közük nem volt a játékhoz, a dán fiatalok azt csináltak, amit akartak. Oda mentek ahova akartak, semmilyen ellenállást nem mutatott a VP. Régen alázták meg így az ex-Majorgyőztes lengyeleket. Legutóbb ekkorát éppen itt Budapesten kaptak pasháék, a mousesports a V4-en 16:1-re verte őket Nuke-on.

Jött a nap talán legjobb meccse, amit bár 16:10-re nyert a Heroic, izgalomból nem volt hiány. A Heroic 10:1-ig húzott el, majd feléledtek aizy-ék, visszahozták 10:10-re, onnantól azonban megint nem volt több köre a North-nak. De a nap, vagy akár a torna legszebb jelenete is itt született meg egy briliáns USP ACE képében, aizy-től:

Ezzel a győzelemmel a Heroic kijutott a csoportból, pénteken tehát nem játszanak. Azért ez se volt papírforma eredmény a North ellen.

Luminosity-Fragsters meccsel zártuk a napot, amit a dánok tudtak 16:9-re behúzni. Bár az egyéni megmozdulások inkább a braziloktól érkeztek, a játékot egyedül nehéz megnyerni, a Fragsters pedig egy remekül összekovácsolt ötös, ez most is beigazolódott. A pénteki nap nekik is pihenő lesz, a világranglista 40. csapat behúzta a csoportgyőzelmet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva