Counter Strike

Európa, Ázsia és CIS – Bondik összehozta, amire még soha senki nem volt képes a Majorok alatt


Sok vándormadár van a profik között, de ilyen eredményes talán egy se. Három selejtezőből is képes volt Majorra jutni az ukrán játékos.

A profik világában rendkívül gyakori a játékoscsere. Hogy mennyire, azt a FACEIT Major mezőnyén is könnyen lemérhetjük. Az előttünk álló Majoron az automatikus meghívóval érkező 16 csapatból már csak 4 nem cserélt fél év alatt.

Az eredményes csapatváltás persze nem egyszerű dolog, nehéz a váltás után egyből csúcsformát hozni.

Van azonban egy játékos, akit akárhova teszünk, Majorra lövi aktuális csapatát. Ez a rekorder nem más, mint a HellRaisers játékosa bondik. Legutóbbi 3 Major szereplését 3 különböző régió kvaliján hozta össze.

Volt már persze olyan játékos a történelemben, aki eltérő organizációkkal járta meg a Majort. GuardiaN a Na’Vi CIS csapatával és a FaZe EU csapatával is játszott már. Fox az SK amerikai csapatával is járt Majoron és a FaZe európai kezdőjével is.

De olyan, aki 2 vagy akár 3 különböző Minorról csinálta volna ezt végig és nem automatikus meghívással, olyan ember csak egyetlen egy létezik.

Az ELEAGUE 2017 Majorra az európai Minorból jutott ki a HellRaisers, a 2018-as ELEAGUE Majorra pedig ázsiai Minorról jutott ki a TyLoo-val. A szeptemberben esedékes FACEIT Majorra pedig most a CIS régió megnyerésével jutott ki bondik és csapata. Ezzel a világ egyedüli olyan CS:GO játékosa lett, aki a 4 Minorból már 3 alatt bizonyított, és mindháromból Majorra jutott. A tökéletes sorozathoz már csak egy amerikai csapattal kellene Majorra jutni a Minorról.

Ki tudja, talán egyszer ez is összejön az ukrán skillgépnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva