Counter Strike

Megszaladt a report: 70 fraget lőtt MM-en, Overwatch bant kapott a kanadai CS:GO profi


A Ghost Gaming játékosa egy életre elbukta accountját, ezért nem járnak Matchmakingre a profik.

Aki eddig nem értette, miért FACEIT-en és ESEA-n játszanak a profik, ez a sztori tökéletesen rávilágít a legnagyobb problémára. Egyrészt nekik a 64 tickes MM szerverek már használhatatlan terep, másrészt bármilyen rangba is játszanak, azonnal csalónak hiszik őket.

Így járt a Ghost Gaming 20 éves profija wardell is, végül pedig még egy Overwatch bant is kapott.

A fenti kép wardell egyik MM meccsét mutatja, ahol 70:17-es stattal végzett 30 kör alatt. Volt benne 2 ACE és 6 olyan kör, ahol 4K-t lőtt a kanadai srác. A vicc, hogy még így is bukó volt a meccs, de azért biztos kapott pár reportot is wardell a vereség mellé.

Pedig ha rákerestek volna ellenfelei a nevére, láthatták volna, milyen eredményei vannak CS:GO-ban. Nem álnéven játszott, mégis csalónak nézték. Többszörös Fragadelphia győztes, ESL Pro League szereplő, de olyan LAN-okra is kijutott már, mint az ESL One: Belo Horizonte.

Pár hónappal később wardell úgy tűnik tényleg falra festette az ördögöt, mostanra ugyanis beérett a sok MM report.

Véglegesnek tűnő Overwatch bant kapott accountjára a 20 éves profi. A “Majorly disruptive” besorolás ugyanis végleges bant jelöl, wardell elképzelhető hogy bukta az accountját. Ha pedig újat indít, örökre rajta marad a bélyeg, hiszen hogy pontosan miért kapott Overwatch bant, azt csak a Valve tudhatja. Itt már csak a Valve segíthet, akik ha újranézik a demókat még felmenthetik a Ghost Gaming játékosát.

Wardell sorsa és karriere jelenleg tehát a fejlesztők kezében. Mindezt pár MM report miatt, és mert túl jól játszott.

A dologgal csak az a probléma, hogy egy profi játékos mozdulatai, észjárása és skillje egy Overwatch demóban nehezen értékelhetőek. Hiszen Gold Novától bármilyen skillű playernek feldobhatta wardell demóját, aki simán csalónak nézhette, amikor ilyen jól játszott.

Ezek után totálisan érthető, miért nincs rangjuk és miért nem MM-eznek a profik, senkinek nem hiányzik egy 70 frages meccs utáni Overwatch ban. Az ellenfelek csak annyit látnak, hogy egy terminátor bedarálja őket, ezért reportolják. A demót letöltő Nova player megnézi és biztos benne, hogy egy csalót lát a felvételen.

Pedig szó sincs csalásról, pusztán ezek a profik már más dimenzióban játszanak, mint a Nova playerek. Ennyi az egész.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva