Fortnite

Kevesebb nyersanyag, kevesebb töltény és papírvékony falak – érkezik a Tactics Showdown LTM


Több forrás is utalt a friss játékmód közelségére, úgy tűnik a rendszeres esport versenyek megjelenésével ezt is tesztelni kezdi az Epic.

A Fornite-ot fejlesztő Epic Games sokak szerint elsiette az esport-vonal beindítását a játékban. Normális spectate üzemmód, custom szerver és játszható tournament mód nélkül lengették be a 100 millió dolláros nyereményt, egyetlen évre.

Ebből lement már 3 milla az E3-on, és most újabb 8 millió jön a Summer Skirmish alatt.

Az esport hype tehát még mindig csak gyerekcipőben jár a Fortnite világában, bőven van tehát lehetőség a kísérletezésre. A megoldáskeresés egyik újabb fejezetének szánják a hamarosan beköszönő Tactics Showdown LTM-et is. Ha zajos sikert vált ki és jól működik élesben is, az esportvonal egyik meghatározó eleme lehet. Ha viszont nem jön be a játékosoknak, akkor vár rá a süllyesztő, mint oly sok egyéb LTM-re már a játék során.

De mitől is olyan különleges az új LTM?

Lényegében kivesz mindent, amitől a Fortnite különleges, és közelebb hozza a játékot a többi Battle Royale-hoz. Csökkentik a maximálisan magunkkal vihető alapanyag-mennyiséget és lőszereket. Nincs több maxos fegyver és nyersanyagban való bővelkedés, így nem lesz folyamatos tüzelés és Eiffel-torony építés sem.

A sok építést és a megállás nélküli tüzelés kivételével takarékosabb játékra kényszerítik az embereket. Vigyázni kell az erőforrásokra, minden felesleges fal vagy lövés itt már pazarlásnak számít.

Ha ez még nem lenne elég, az építmények is gyengébbek lesznek. A falak kevesebb sebzés után adják majd meg magukat, vagyis mintha ott se lennének. Az elhullott ellenfelek lootját is nerfelik, az utánuk szerzett lőszer és építőanyag is kevesebb lesz a normális mennyiségnél. Minden mozdulatnak kiemelt szerepe lesz. A felelőtlen, könnyed játék helyett ahogy a neve is mutatja, a Taktika kerül előtérbe.

Az LTM érkezéséről egyelőre nincs pontos dátum, a források szerint viszont a következő frissítésnél már érkezhet is. Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle, ha kiveszik a Fortnite jellegzetes elemeit, és milyen fogadtatása lesz a dolognak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva