Hearthstone

DenBut kihozta a maximumot a Kingsbane Rogue-ból


#1 Legendig jutott az orosz játékos.

A Kingsbane Rogue meglehetősen radar alatt van a legutóbbi Standard rotáció óta, ami nem csoda, hiszen több fontos lapot is elveszített – a The Witchwood előtt sem tartozott feltétlenül a legjobb deckek közé, most pedig pláne nem büszkélkedhet különösen jó győzelmi aránnyal.

Jól tudjuk persze, hogy a Hearthstone-ban önmagában még nem jelent semmit, hogy egy pakli általánosságban nem remekel, hiszen rengetegszer látunk példát arra, hogy egy-egy játékos valamilyen teljesen off-meta paklival tud jó eredményt elérni. Ez történt most az orosz játékos, DenBut esetében is, aki nagy rajongója a Kingsbane Rogue decknek, az elmúlt hetekben nagyon sokat pörgette. Ennek pedig meg is lett az eredménye, nemrég ugyanis #1 Legendig mászott vele. Íme a lista:

DenBut Kingsbane Rogue paklija
AAECAaIHCMgDiAeoCIHCAtPFAoDTArvvAqbwAgvEAcsDzQP2BJsFhgmpzQKxzgLl0QLb4wLJ+wIA

A Zoo Warlock térnyerése nem mondhatjuk, hogy kedvezett a paklinak, általánosságban azonban továbbra is viszonylag lassú a meta – leginkább ez engedett teret a Kingsbane pakli számára, hiszen van ideje érvényesülni. Arról nem is beszélve, hogy a fatigue fixen neki kedvez, hiszen Valeera the Hollow után már magát a Kingsbane-t is be tudja duplázni, így nem kell tartani attól, hogy elfogy a pakli. Vagyis lényegében annyi a feladat, hogy meg kell oldani az ellenfél minden fenyegetését – a győzelem igazából magától jön.

Leginkább a széles boardok tudnak problémát okozni a paklinak, melyekkel szemben a Vanish a legjobb ellenszer – ideális esetben el is tudjuk égetni vele a visszavetetett lények nagy részét. A pakli erejét viszont az adja, hogy a Leeching Poison Lifestealje miatt az egyesével érkező minionokat nagyon jól tudja kezelni a fegyver segítségével.

Fontos persze megjegyezni a pakli kapcsán, hogy a jelenlegi Hearthstone-meta egyik legnehezebb deckjéről van szó. Éppen ezért csak annak ajánljuk a kipróbálását, akik nem riadnak vissza a kihívástól és a kezdeti kudarctól – a játékélmény kárpótol!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva