PUBG

Ki tudod maxolni a Sanhok Pass-ot? – Így derítheted ki!


Egy egyszerű, de nagyszerű weboldal lesz a segítségünkre ebben.

Alig egy hét és véget is ér az első, Sanhok ihlette Event Pass. Az Event során összesen harminc szintet oldhatunk fel, melyek valamilyen skint, vagy egyéb jutalmat (pl. névváltoztatást, egy kis bónusz BP/XP szorzót) biztosítanak számunkra.

Bizonyára köztetek is van olyan aki esetleg kevesebbet játszott az elmúlt hetekben, vagy épp túl későn vette meg a DLC-t, így aggódik a dolog teljesíthetősége miatt.

Nekik lehet hasznos segítség a pár napja elkészült http://www.pubgmissiontracker.com/ weboldal. Az oldalon beírhatjuk a jelenlegi szintünket és XP pontjainkat, lejjebb görgetve pedig kipipálhatjuk a már megcsinált küldetéseket.

Az oldal ezután két értéket ad számunkra:

  • Max Level Achievable – A maximálisan elérhető level szintet
  • Average Daily XP needed: 0/240 – Ennyi XP-t kell kisajtolnunk a naponta kiosztott XP mennyiségéből amit a játékidőnkért kapunk

Az oldal azt írja nem lesz meg harmincas szint? Ne csüggedj!

Van egy jó hírünk, A PUBG pénteken bejelentette, hogy több XP-vel kapcsolatos event is lesz még a Sanhok Pass lejártáig, melyekből nagyon sok pont jöhet még. A pontos számokat az alábbi bejegyzésünkben találod meg.

(Feltehetőleg ezekkel a bónuszpontokkal a weboldal egyelőre még nem számol, ám nem szabad elfelejteni, hogy bármikor  frissülhet a weboldal!)

Update: Már beleszámolja az oldal a megemelt XP mennyiséget!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva