Counter Strike

Hivatalos: Tarik már a jövő héten pályára is lép a mibr játékosaként


Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy világválogatott formálódik a brazil csapatnál.

A FaZe európai All Star csapata után egy amerikai válogatott is megszületett 2018 nyarán. Az évek óta együtt játszó FalleN-coldzera-fer trió ugyanis stewie után tarikot is maga mellé csábította.

Tarik a váltás kapcsán leírta, önszántából döntött a váltás mellett, hiszen úgy érezte stewie távozásával valami elveszett a C9-ból. Győzni szeretne a versenyeken, de a jelenlegi lineupban nem látja az ehhez szükséges átütő erőt. A mibr braziljaiban viszont igen, ezért ő maga kereste meg FalleN-éket, mit szólnának egy esetleges igazoláshoz.

A brazilok lecsaptak az ötletre és kivásárolták tarikot, ezzel egy brutális amerikai válogatottat alkotva.

Innentől az egész kontinens nekik szurkol majd, az USA-ban tarik és stewie, Dél-Amerikában pedig a brazil közönség kedvencek miatt. Első versenyükre nem is kell sokat várnia a hazai publikumnak, az ELEAGUE Premier 1 millió dolláros versenye alig egy hét múlva kezdődik az USA-ban. A mibr itt már új felállásával indul, és a Majorra is ezt a névsort adják majd le.

Azokat a kérdéseket pedig, hogy FalleN vagy tarik irányít-e, ki lesz a support ennyi agresszív játékos közül, milyen lesz a csapaton belüli kémia, majd a verseny megválaszolja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva