Fortnite

Megvan az ország legjobb Squad csapata: 5 körből 3-at is megnyert a PWS!


ShuFFle, aladir, theFearsome és NEROXON nyerték Magyarország első Squad-versenyét.

A Fortnite Hungary nagy sikerű tavaszi Duo kupája után nem kellett sokat várni a folytatásra, júliusban Squad versenyt rendeztek az ország legjobbjainak. Ingyenes nevezés mellett a PC-sek és PS4-esek egyszerre indultak a selejtezőkön, három napon keresztül.

Minden kvalifikációs napról az 5 legjobb jutott a fináléba, így alakult ki a 15 csapatos, 60 fős döntő mezőnye.

A döntő 5 körből állt, ezalatt kellett a legtöbb pontot összegyűjteni. A körön belüli győzelemért 200, a 2. helyért 150, a 3. helyért 125, a 4. helyért 100 pont járt, és így csökkent tízesével. Emellett minden kill 10 pontot ért pluszban.

Több erős nevekből álló négyes is elindult, az előzetes várakozások alapján a Team Samsung (MVP Paradox, MVP Krith, Eragonist, Ruben) és a Play With Soul (ShuFFle, aladir, theFearsome, NEROXON) tűnt a két legerősebb indulónak.

A verseny igazából már az ötödik kör végén, a hivatalos pontszámítás előtt eldőlt. Az előzetesen is jó esélyekkel induló PWS ötből három kört is behúzott!

A pontszámítás után aztán biztossá vált a Play With Soul sikere, nem gyengén utasították maguk mögé az egész mezőnyt. Közel 300 ponttal, egészen pontosan egy győzelem +8 kill mennyiséggel lettek jobbak a TeamSquadMid négyesénél. A harmadik helyért ellenben sokkal szorosabb volt a csata, egyetlen killnyi pont volt csak a harmadik és az ötödik között.

Gratulálunk minden résztvevőnek az elért eredményhez!

A szervezők elmondása szerint pár hónapon belül újabb verseny is várható, és idén még legalább hármat terveznek. Jó hír minden Fortnite rajongó számára, érdemes lesz figyelni az időpontokat!

A mérkőzést több játékos is streamelte, íme a győztes pillanat ShuFFle és theFearsome nézőpontjából is:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva