Hearthstone

Missed lethal, majd mutogatás, tiltelés és kizárás: ilyen szürreális meccset még tuti nem láttál


Pnc és Quachie összecsapását nem szabad kihagyni!

Tegnap este elstartolt a HCT Oakland verseny, ahol az egyik élő mérkőzés nem várt irányba ment el: a kommentátorok sem nagyon hitték el azt, amit látnak, miközben Pnc és Quachie összecsapását követték.

Előzetesen nem spoilereznénk el semmit. Tekerjetek 5 perchez, itt kezdődik az ominózus Shudderwock Shaman vs. Overload Shaman játszma.

Az igazi fordulópont 22:40-nél következik be, amikor is Quachie miss-eli a lethalt. Pnc már csak 9-ben volt, Quachie-nál pedig volt két Lightning Bolt és egy Sapphire Spellstone, valamint egy Spell Damage totem az asztalon, vagyis ha lemásolta volna, akkor nyerhetett volna – ehelyett teljesen mást csinált.

Innentől kezdve Quachie lényegében végigmutogatta és tiltelte az egész meccset – nehezen tudnánk eldönteni, hogy vicces vagy szomorú volt az egész. Az igazán durva dolgok akkor kezdődtek, amikor Pnc-nél feljött a Shudderwock (utolsó lapként egyébként), onnantól még jobban produkálta magát Quachie – a legszebb az egészben pedig az, hogy a missed lethal után végül ki is kapott.

Felmerül a kérdés: hol maradt a harmadik meccs a videóból? Nos, a fentiek után volt még egy wtf-pillanat, Quachie ugyanis azután, hogy 0:2-vel állt, a Rogue pakliját választotta – azt a decket, amit az ellenfele előzetesen kitiltott. Ez automatikus kizárást jelentett, így a harmadik játszmára végül nem is került sor. Nem túlzás azt mondani, hogy ez volt a Hearthstone történetének egyik legszürreálisabb meccse.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva