PUBG

Új jármű is érkezik Sanhokra – Jövő héten nagy PUBG frissítést kapunk?


Nagyon úgy tűnik!

Úgy tűnik kicsit belehúztak a fejlesztők a PUBG Corp.-nál, nagyon úgy néz ki, hogy jövő héten egy nagyobb volumenű update vár a játékosokra.

Nagyon sok dolog utal rá, van ami teljes mértékben hivatalos, illetve van adatbányászok által megtalált tartalom is. Bár mindegyikről írtunk már egy-egy külön bejegyzésben, vegyük át ezeket szépen sorban.

Milyen dolgok utalnak az update érkezésére?

Új Sanhok-only jármű

Kezdjük is a legfrissebb és hivatalos bejelentéssel. Új jármű érkezik Sanhok szigetére egy négyszemélyes pick-up személyében, melyet állítólag a szigeten megtalálható terep sem állíthat meg. Majd meglátjuk azt!

A fejlesztők ki is emelték, hogy hamarosan (feltehetőleg kedd-szerdán) meg is érkezik a Test szerverre, reméljük nem csak egy napot szánnak majd a tesztelésre…

Új DMR

Pár napja bemutattuk már az érkező QBU-88 fegyvert. Minden elérhető információt megtalálsz a DMR-ről a következő bejegyzésünkben:

Új skinek

Érzékeny téma ez sokaknak, de érkezik vagy 4-5 új láda is a játékhoz, ezeket is bele kell majd rakni (vagy aktiválni) egy frissítésben. Ha kíváncsi vagy a ládák tartalmára, csak kattints:

Oké, de mi a helyzet az optimalizálással?

Sajnos egyelőre ezzel kapcsolatban nem tudunk konkrét információkkal szolgálni, mégis bizakodásra adhat okot poopieQueen (A játék Community Leadere) tweet bejegyzése.

Állítása szerint a fejlesztők a PGI Major és Prime Day ellenére is dolgoznak a jobb játékélmény megteremtésén, de az igazi áttörésre mindenképp csak a Major után kerülhet sor.

Reméljük sikerülni fog nekik!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva