Hearthstone

Howlfiend Warlock, Tess Rogue, Leyline Mage: a legérdekesebb paklik a hétvégi versenyről


Bevállalós játékosok és deckek a HCT Oakland versenyről.

A nagy hétvégi Hearthstone verseny, a HCT Oakland győztes lineupjáról a mai nap folyamán már írtunk, szokás szerint azonban körbenéztünk kicsit alaposabban is a mezőnyben, így ezúttal is összegyűjtöttük nektek azokat a deckeket, amik igazi ritkaságnak számítanak. Íme a verseny legérdekesebb paklijai!

Howlfiend Warlock (TomTrebow)

A rengeteg Even Warlock mellett leginkább a Cube és a Zoo verziókat erőltették a játékosok a versenyen, TomTrebow azonban más irányba ment el: ő elővette a Howlfiend paklit. Lényegében egy sajátos Control Warlock deckről van szó, ami egy igen szemét kombóval bünteti a lassú, sok lapot kézben tartó paklikat: a Howlfiend + Treacheary + Defile trióval akár az ellenfél teljes kezét ki lehet üríteni. Érdekes adalék még a pakliban a Clockwork Automaton, mely a Bloodreaver Gul’dan fázisban óriási buffol a hősképességen.

TomTrebow Howlfiend Warlock paklija

Tess Rogue és Overload Shaman (Quachie)

Quachie leginkább botrányos játékával és viselkedésével hívta fel magára a figyelmet a versenyen. Most azonban mégis kénytelenek vagyunk kiemelni, hiszen két érdekes deck is szerepel a lineupjában. Az első egy Rogue, amely a Hero által lehetővé tett lapduplázással, majd Tess Greymane-nel igyekszik durva value-t generálni a late game-ben.

Quachie Tess Rogue paklija

A másik pakli egy Overload Shaman, melynek a Shaman másolós Spellstone-ja, illetve a Snowfury Giant képezik az alapját – előtte persze még egy Ancestral Spiritet is kap az óriás, így a végeredmény négy darab feltámadós 8/8 a boardon.

Quachie Overload Shaman paklija

Leyline Mage (gr8m8ir88of8)

Ez a pakli az Exodia Mage egy ritkán látott, Quest nélküli változata, mely a Leyline Manipulator segítségével készíti elő az OTK kombót. Először le kell másolni kétszer a Sorcerer’s Apprentice-t a Simulacrummal, majd a másolatokat le kell olcsóbbítani az említett elementállal. Ha ez megvan, akkor egy körön belül kifér az Archmage Antonidas + Sorcerer’s Apprentice + 2 másolat + Molten Reflection kombó, ami után rögtön meg is kapjuk az első ajándék Fireballt, innentől pedig végtelen sebzést oszthatunk ki.

gr8m8ir88of8 Leyline Mage paklija

Emeriss Hunter (Tiffany)

Az előző deckhez hasonlóan ez is egy több lépcsőben működő kombó pakli. Először a Dire Frenzy segítségével be kell keverni néhány felbuffolt Stonetusk Boart (vagy Unleash the Hounds tokent) a paklinkba, amiket a Tol’vir Warden és a Witchwood Piper segítségével elő lehet keresni. Ezután jöhet az Emeriss buffolása, így az 1 manás charge-os lények már kellően nagyok lesznek ahhoz, hogy egy kör alatt kivégezzék az ellenfelet.

Tiffany Emeriss Hunter paklija

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva