League of Legends

Két és fél milliós bónusz mindenkinek – Pénzzel motivál a Griffin

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Griffin, LCK,

Nagyot megy az újonc a nyári idényben, vajon meddig tarthat ez a lendület?

Helyi pénznemben jobban hangzik az LCK-ban domináló Griffin játékosok motivációs bónusza. A játékosok és a vezetőedző 10 millió wonnal lett gazdagabb a kiváló Summer Split startért, ami körülbelül 9000 dollárnak, vagyis közel két és fél millió forintnak felel meg.

Senki sem gondolta volna, hogy a Challangers Korea győztes Griffin ilyen minőségű játékot és dominanciát fog mutatni az LCK 2018-as nyári idényében. Az újoncok jelenleg 9 meccsből nyolcat megnyertek, s csak egyet veszítettek el.

Egyértelműen csodamenetelés ez, még maguk a játékosok sem gondolták volna, hogy az első top ligás szereplésük ilyen jól fog kezdődni. Ezért a szervezet úgy döntött, megpaskolja egy kicsit a játékosok hátát és a további jó teljesítményt elősegítve motiválja egy kicsit a játékosokat és az edzőt, hogy ne lankadjon a kitartásuk és a figyelmük.

Griffin Viper (Forrás: Inven Global)

A csapat vezetője (Team Leader), Kim Dong-woo a következőket mondta az esetről:

“Úgy gondolom, hogy a Griffin teljesítménye mindenkit meglepett az LCK nyári idényének első felében. Ahhoz, hogy ez fennmaradjon, kaptak egy kis fizetéskiegészítést a srácok.”

A játékosokat meglepte a bónusz, de természetesen nagyon hálásak is érte, valamint megígérték, elszántan fognak küzdeni a jövőben azért, hogy bebizonyítsák, tényleg megérte beléjük fektetni a hitet és a pénzt.

A 10 millió wonos bónusz egyértelműen lehengerlő, bár tekintve, hogy milyen pénzek forognak az esportban, azért nem számít csillagászati összegnek. Persze a bónusz az bónusz, mindenki szívesen fogadna ennyit azért, mert elégedettek a teljesítményével. De akár még a felét is.

Szerintetek jó módját választotta a szervezet, hogy motiválja a játékosokat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva