Counter Strike

Másfél éve nem nyert se LAN-t, se ennyi pénzt egy versenyen – mixwell a tökéletes csereember?


A North beugrója meggyőző első benyomást tett a csapatra, nagy kérdés hogy ezek után el merik-e engedni a kezét?

Mixwell jelenleg még mindig a G2 játékosa, de a francia csapat nyitott az érte beérkező ajánlatokra. A spanyol játékos egyelőre csak a kispadot koptatja, a kezdő ötösben nem számolnak vele a franciák. A North kapott az alkalmon és a kiforgatott mertz helyére elhívták beugrónak.

4 dán mellé egy spanyol játékos 0 gyakorlással?

A csapat mégis elutazott a DreamHackre, és legnagyobb meglepetésükre meg is nyerték a versenyt! Mixwell pedig friss emberként is, nyers skilljének köszönhetően a torna 5 legjobb játékosa közé lőtte magát.

A spanyol régen volt már első számú AWP-s, most mégis nagyon sült a keze. Az általános statisztikák mellett a torna egyik legjobb mesterlövésze is ő lett.

Ami pedig a legszebb a dologban, hogy eredményessége nem a kempelős CT fragekből jött össze. Nyitó killek tekintetébenben nem csak a DreamHack, az egész CS:GO világ legjobbja volt a múlt héten:

Ezek után nem is lehet kérdés, készen áll-e újra a feladatra, hogy main AWP-s pozícióban szerepeljen egy csapatnál. A válasz egyértelmű igen, inkább az a kérdés, hogy ki lesz az aki leigazolja? A North talán csak beugrónak szánta, de ilyen teljesítmény után hogy lehetne kitenni valakit?

Mixwell legutóbb 2016 végén játszott ilyen formában, amikor még az OpTic tagjaként behúzták az ELEAGUE döntőt. Azóta egyetlen LAN-on sem tudott a csúcsra érni, és egyszer sem nyert ennyi pénzt egy versenyen, mint a mostani DreamHack alatt.

A North + mixwell páros tehát úgy tűnik mindkét félnek gyümölcsőző lenne. Feltéve, ha a dánok hajlandóak kivásárolni őt a G2-s szerződéséből. A North kapott pár hetet átgondolni a dolgot, de július végére le kell adni a végleges Major névsort.

A hivatalos lineupban egyelőre még mertz szerepel, de csodálkoznánk, ha ezek után nem csapnának le mixwellre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva