Counter Strike

VÉLEMÉNY: A legsemmitmondóbb, legérthetetlenebb és legjobban elrontott profi CS:GO logók


A csapatok azonosítására szolgáló logók között vannak igazán mesteri alkotások, és totálisan WTF változatok is.

A CS:GO csapatok logói folyamatosan visszaköszönnek a meccseken, a játékosok mezén, vagy éppen a Major matricákon. Ismerjük őket, de nem feltétlenül szeretjük mindegyiket. Szubjektív logógyűjteményünkbe most összeszedtük a 2 leginkább semmitmondó és a 2 legérthetetlenebb logót. Valamint 2 olyan felújított logót is, ahol az eredeti sokkal jobban sikerült.

Tényleg szubjektív a dolog, szóval vitatkozni ér, de ettől még a véleményünket megtartjuk!

A legunalmasabb CS:GO logók

Nincs annál rosszabb, amikor csak szimplán kiírják a csapat nevét és kész. Elnevezik logónak, de igazából semmilyen kreatív ötlet nem köszön vissza belőle. A Chaos csapata tökéletes példa erre, nem elég, hogy chaos a nevük, a logóba is kizárólag ennyi szerepel. Pedig ha már Chaos a nevük, a felirat is lehetett volna pici káoszosabb:

Másik alanyunk az unalmas kategóriában a Valiance együttese. Bár a csapat neve bátorságot jelent, a logó tervezésén ez semennyire nem köszönt vissza. Hivatalos nevük Valiance & Co, a feliratra is pontosan ennyi került.

Van persze ellenpélda is, hiszen egy felirattal is lehet játszani, lehet benne mögöttes gondolatokat közvetítetni. Az Astralis egy A betűt mintázó logóba csempészett csillaggal utal az együttes szlogenére: “To the stars”. A G2 szamurájos arculatuk mellé alakította ki logóját, csupán két karakterből. A Na’Vi pedig a betűk dőlt alakjával trükközött, és alkotott kígyózó feliratot a négy betűs rövidítésből.

A legérthetetlenebb CS:GO logók

Jöjjön most a WTF faktor, amikor a csapat logója szépen tükrözi az együttes nevét, az összhatás előtt mégis értetlenül pislogunk. Vagy a névválasztás borzasztó, vagy a kép és a név együtt. A korábbi LDLC játékos, matHEND új csapata remek példa. A MaxiSaucisse, vagyis Maxi Kolbász nevű ötös tényleg egy kolbászos logóval indul a versenyeken.

Freakazoid új csapatára ugyanezt tudjuk mondani, a Swole Patrol névből sok mindent ki lehetett volna hozni. A “Kigyúrt Járőr” név alá ugyanis sok minden belefér, ők mégis az alábbi logóra szavaztak. Hozzáteszem úgy, hogy a csapatban nulla színes bőrű játékos szerepel.

Ellenpélda itt is van, amikor a név és a logó tökéletesen egymásra talál. Gondoljunk csak a Rogue, vagy a Renegades logóira. A névvel tökéletesen azonosítható logó, mindenki érti, miért ez lett a név. Mehetünk is tovább.

A legjobban elrontott CS:GO logók

A csapatok logóváltásai sem ritkák a CS:GO világában, egy kis ráncfelvarrás, felújítás vagy módosítás gyakran becsúszik a szervezeteknél. Létezik azonban olyan eset amikor azt kívánjuk, bárcsak ne nyúltak volna az eredetihez. A frissen feltámasztott mibr például pont ezt éli át. A régi mibr logó se volt nagy eresztés, de legalább egy felirattal, csillaggal és egy kerettel kreatívabb a mostani sima 4 betűnél. Plusz valahogy a betűtípus is barátibb.

A másik példa a Heroic esete, akik egy menő hős logóbal indítottak, ami egy sima sziluettként végezte a felújítás után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva