Hearthstone

Feltörekvőben a Midrange Hunter – ezzel a verzióval bátran próbálkozhattok


Paklilista a norvég játékos, Zorkthar ajánlásával.

A Midrange Hunter egyike a Hearthstone örökzöld deckjeinek, amely lényegében mindig is ott volt a Hunter palettáján – köszönhető elsősorban a Hunter egészen jó Classic lapkészletének. Persze mint minden paklinak, úgy ennek is vannak jobb és rosszabb időszakai, jelenleg azonban egyértelműen feltörekvőben van, ezért érdemes vele próbálkozni!

Ha konkrét listát kerestek, akkor nem kell messzire mennetek: itt van a norvég Heartstone válogatott csapatkapitánya, Zorkthar által kipróbált verzió, amivel nagyon jó tapasztalatai voltak nemrégiben.

Zorkthar Midrange Hunter paklija
AAECAR8ChtMCgPMCDqgCtQOHBOsHlwjbCf4M68ICjsMCncwC3dIC39IC49ICi+UCAA==

Ahogy sok más paklira, úgy erre is igaz, hogy a The Witchwood nem dobott túlságosan sokat rajta – a legutóbbi kiegészítőből csak egyetlen lap, a Houndmaster Shaw fért be. Ez sem esszenciális bele, ezt maga Zorkthar is elismerte, ugyanakkor akinek megvan, annak mindenképpen megéri használnia, hiszen a 4 manáért egészen jónak mondható statok mellé egy igen erős képesség is jár. A legjobb benne, hogy remek előkészítése az ötödik körös Emerald Spellstone-nak, hiszen ha Shaw túléli a kört, akkor a 3/3-as farkasok rögtön takaríthatnak is az ellenfél térfelén.

A pakli legerősebb spellje, az említett Spellstone mellé egy 6 darab Secretből álló csomag került be, méghozzá leginkább azok, amik elősegítik a board védelmét és újratöltését (Freezing Trap, Wandering Monster, Venomstrike Trap).

A mulligan során a legfontosabb lap egyértelműen a Dire Mole – nemcsak azért, mert egy 1-dropról beszélünk, hanem mert tökéletes előkészítése a második körös Crackling Razormaw-nak. Emellett a Spellstone-ra és a Wandering Monsterre érdemes még törekedni, ezek a lapok tudják a legjobban megalapozni a későbbi győzelmet.

Nagy pozitívuma a decknek, hogy kevésbé kell tartania attól, hogy kifogy a naftából. Az olyan class-ok ellen, amik nem nagyon szoktak gyógyulni (leginkább a Rogue) már pusztán a Hero Power le tudja hozni a meccset, ha eléggé meg tudjuk nyomni az első pár kört. Egyébként meg mindig ott van B tervként a Deathstalker Rexxar – ha elveszítjük a boardot, akkor a körönkénti Zombeasttel még mindig meg tudjuk nehezíteni az ellenfél dolgát.

Sok szerencsét mindenkinek, aki próbát tesz a fenti verzióval!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva