Fortnite

Rekordfigyelő: Eragonisté hazánk leghosszabb győzelmi szériája!


Már nem először láthattuk Erát rekordot dönteni stream közben.

Megszületett a leghosszabb győzelmi széria, amit magyar streamer közvetítés alatt ért el a Fortnite-ban. Eragonist 18-szor győzedelmeskedett egymás után.

Teljesen mindegy, hogy ki-kivel szimpatizál a magyar Fortnite közösségen belül, ám az vitathatatlan, hogy a magyarok között az egyik legkiválóbb játékos az Eragonist. A streamer már nem először dönt meg hazai rekordot, a magyar Solo vs Squad kill rekordot is jelenleg ő tartja, ott 30 embert tett el láb alól, mielőtt megnyerte a mérkőzést.

Rekordfigyelő: Eragonist az új magyar Solo vs Squad király!

A korábbi, közvetítés alatt elért leghosszabb győzelmi széria Kriszh Advice nevéhez fűződik, ő 17-et tudott megnyerni zsinórban. Már az is hajmeresztő teljesítménynek tűnt, nem sokan gondolták, hogy néhány hónapon belül érkezik a válasz.

Egyre nagyobb figyelmet kap a magyar közösségtől is Eragonist az elmúlt hetekben, hónapokban, teljesítményével többszörösen is megnövelte a nézőbázisát. Látszik, hogy a komoly munka idővel meghozza a gyümölcsét.

A legutóbbi közvetítése alatt Eragonist gondolt egyet és nekiment a győzelmi széria farmolásának, hátha lesz belőle valami végül. Persze a játékstíluson ehhez nagyban változtatni kellett, aki követi Era munkásságát tudhatja, közel sem így szokott játszani a magyar fiú, ennél sokkal agresszívabb játékstílust képvisel.

A biztonsági játék elengedhetetlen egy győzelmi széria esetében, ezek a közvetítések sosem a killek halmozásáról és a csili-vili akciókról szólnak. Sokkal inkább a taktikus startról, a folyamatos nyersanyagpótlásról és a lehető legprecízebb kör-aggróról.

Természetesen, ha valaki már ennyire érzi és érti a játékot mint Era, akkor a biztonsági játékok is könnyedén tudnak hozni 8-9-10 killeket, így azért a nézők sem unatkozhattak. Mondhatjuk, hogy volt itt minden, mint a búcsúban.

A széria (FortniteTracker)

Tökéletesen látszik a meccsstatisztikákon, hogy a 13. győzelem után már Eragonist is érezte, hogy ebből bőven lehet rekord, vissza is fogott a játékán és onnantól kezdve maximum 4 killes találkozót láthattak a nézők.

A streamernek így is sikerült összehordania 106 killt 18 meccs alatt, ami átlagosan egy lehengerlő, 5.8 kill per játéknak felel meg.

A rekord tehát megdőlt, az az egy győzelem is győzelem! Így a legújabb Solo Win Streak Eragonist nevéhez fűződik!

Bravó Era, csak így tovább!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva