League of Legends

Vannak akik refundért könyörögnek, ám a többség egyelőre kedveli az új Akalit


Többnyire kedvelik az új verziót, ám vannak akik ismét találtak olyan pontot, amibe bele lehet kötni.

Az új Akali rework bejelentése rendesen felcsigázta a közösséget, hát még az, amikor a Riot Games végre videóanyagot is szolgáltatott róla. Egy újabb VGU érkezik a játékba, új modellt és képességeket kap az orgyilkos nindzsa.

Az Akali rework legnagyobb újítása egy teljesen új mechanika, egy olyan kamuflázs, ami még a tornyok és a fountain ellen is tökéletes védelmet ad. Ha Akali a füstbombájának hatókörében mozog, SEMMI sem tudja őt láthatóvá tenni, csak az, ha ő maga dönt úgy, hogy támad.

Ami viszont meglepő, hogy a League of Legends közösség nagy részre imádja és alig várja a karakter megjelenését!

Az előzetesekből egyértelműen kivehető, hogy magasan van a hős learning-curve-je, azaz nem lesz egyszerű a mesterévé válni. A Riot Games kiválóan implementálta a képességeibe a korábbi Akali jellemvonásait, a taktikus mozgást és a mobilitást.

 

Az egyik leghíresebb Akali játékos, Voyboy például alig várja, hogy az új kiadással játszhasson, külön kiemelte, a képességtár kiválóan sikerült. Ha egy main azt mondja, hogy a kedvenc karaktere jó irányba változott, akkor ott azért megérdemel egy váll lapogatást a tervezőcsapat.

 

Riot Vedius, az európai LCS egyik elemzője és kommentátora egy nagyon érdekes újdonságra hívta fel a figyelmét a közösségnek. Akali egyik legrégebbi és legolcsóbb kinézete például hatalmasat változott, a “recolor” kategóriából (újraszínezés) egy hihetetlenül menő, exkluzív kinézetté nőtte ki magát a Crimson Akali.

Persze ennek az érmének van egy másik oldala is, többen írtak a hivatalos League of Legends Boards fórumra, miszerint követelnek egy refund lehetőséget, ugyanis anno nem ezért a skinért adtak pénzt, egyáltalán nem örülnek a változásnak. Valahol érthető ez a hozzáállás, de a Riot Games részéről is a változtatás, manapság már nem divat teljes értékű skinként tekinteni az újraszínezéseket, erre találták ki a Chromákat, így várható volt, hogy változtatnak ezeken a kinézeteken az újratervezések során.

 

Riot Kobe az orgyilkos játékosok lelkivilágát ábrázolta egy meglehetősen gyorsan és egyszerűen összetákolt képen, valószínűleg a Rework megjelenése után nagyon sok Akali fog rohangálni a pályán egy ideig. Hacsak nem lesz tiltva…

 

Yassuo például pont ezt jelezte előre, nála szinte biztosan perma ban kategória lesz az új Akali, így a csapattársai vagy ellenfelei egy ideig biztosan nem fogják tudni gyakorolni az új verziót.

Az új Akali összességében tetszik a közösségnek, a vártnál több a pozitív visszajelzés a fórumokon, mint a negatív. Már csak azért is tud ez megtörténni, mert manapság már Akalit tényleg csak az elkötelezett Akali játékosok játszották, még off-meta pickként sem nagyon jelent meg szinte sehol. Nem volt vele komolyabb gond, de több olyan hős is van jelenleg, ami sokkal jobban végzi azt a munkát, amire tervezték.

Kíváncsian várjuk, hogy az új mire lesz képes egy normál mérkőzés keretein belül!

Nektek, hogy tetszik az új Akali?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva