PUBG

Univerzális PUBG balhék: Az 5 leghíresebb pillanat, amikor élőben bannolták a streamereket


5 alkalom, amikor a streamerek nem maradtak büntetlenül.

A PUBG töténetében természetesen nem shroud az egyetlen híres streamer, akire lesapott az a bizonyos kalapács, sőt még csak nem is az első alkalom, hogy bannal jutalmazták a népszerű játékost. LaZeR_Strike a legújabb videójában ezeken az alkalmakon ment végig és egyszerűen nem tudunk vele vitatkozni, tényleg ezek voltak a legnevezetesebb bannolt pillanatok.

5. Destiny

Destiny rájött egy olyan glitch-re, aminek segítségével át tudott menni a falakon keresztül a járművekkel, így pedig elég könnyű dolga volt, hiszen minden házban lévő játékost könnyűszerrel el tudott ütni. Az egész pikantériája pedig az, hogy ezt a hobbiját streamelés közben űzte. Utol is érte a ban természetesen.

4. shroud

Shroud jó ideje tolja már a PUBG-t és sikerült már többször a szabályok ellen vétenie. Ennek köszönhetően ismertük meg bananamant és wadut is, akik azóta egész nagy hírnévre tettek szert. Volt egy alkalom, amikor bananbannel állt össze a streamer és meg is kapta a “jutalmát”.

3. Dr. DisRespect

A Doc sosem volt az a jófej játékos, de volt egy alkalom, amikor elég érdekes döntést hozott. A csapatából ő egyedül nem fért fel a 3 személyes motorra, ezért fogta és lelőtte a saját csapattársát szó nélkül, mindezt természetesen stream közben. Az áldozatot kilootolta és minden szó nélkül beült a helyére, hiszen így már elfértek.

2. Wadu

Bár Wadu nem streamelt a legutóbbi nagy botrány közepette, de amikor az eset után felment, mindenki láthatta, hogy megkapta ő is a büntetését, bannolták teaming miatt. Ő rendszeresen vét a PUBG szabályzata ellen, elvégre így lett ismert.

1. shroud

Nem kérdés, hogy a legnagyobb vizet shroud legutóbbi kitiltása okozta. Ez rendkívül megosztotta az egész közösséget. Egyrészről shroud csak azért állt össze a csalókkal, mert zsinórban 3. alkalommal találták be, emiatt úgy gondolta, hogy felhívja a figyelmet a jelenségre. A PUBG Corp. pedig zéró toleranciát tanúsít a csalókkal szemben, ezért shroud is megkapta a büntetését waduhoz hasonlóan, annyi csavar volt viszont a dologban, hogy rá később csaptak le (ha lecsaptak egyáltalán), emiatt a céget kettős mércével vádolták. A legnagyobb gond az egésszel az volt, hogy a csalók ráadásul hirdették is a csalásukat, több tízezer ember előtt. A nevüket ugyebár mindenki megtudta, ennél jobb reklámot pedig keresve sem találtak volna, ezután shroud kiugrott a harypotterező kocsiból, amivel megölte magát, de addigra mér késő volt…

“Fun” fact: A harrypotterező csalókat azóta sem bannolták. Az egyikőjük 15 órája játszott utoljára. 

Az egész felsorolásból az annak idején nagy port kavart téves bannok maradtak ki, amikor a banhammer még wackyjackyre is lecsapott.

A BattlEye indokolatlan banolgatásba kezdett – WackyJacky élő adásban kapta meg az ajándékot

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva