Counter Strike

Hiányzik még valakinek? Hivatalosan is ez az eddigi leghosszabb láda nélküli CS:GO időszak


A VACnet fejlesztése a Valve minden erőforrását lekötötte, saját bevallásuk szerint ezért csúszik az új láda és az új operation.

CS:GO ládából korábban 4-5 is simán kijött évente, mostanra a Valve úgy tűnik beállt évi 2-3 darabra. Egy fixen az új operation mellé, a többi pedig magában érkezik. 2017-ben a Spectrum és Spectrum 2 láda mellett az Operation Hydra ládája érkezett, 2018-ban eddig csak a Clutch ládát kaptuk.

Ennek köszönhetően idén még egy új láda és egy új operation várhat ránk az év második felében.

Az áprilisban élesített VACnet előkészületei kapcsán persze nem meglepő, hogy idén egyelőre szerényebb az új skinek felhozatala. A Valve saját maga beszélt róla, hogy az új anticheat teljesen lekötötte a fejlesztőket, ezen volt a fókusz az év első felében:

A skinkészítő művészeket persze érzékenyen érinti a láda nélküli időszak, ők biztosan visszasírják a 2015-2016 közötti időszakot. Akkor még évente 5 láda is érkezett, most pedig egyre ritkábbak az új skinek. Hollandje kiszámolta, hivatalosan is a mostani szünet az eddigi leghosszabb láda nélküli időszak a CS:GO történetében:

A Valve-ról köztudott, hogy ugyanazokkal a művészekkel szeret folyamatosan dolgozni, míg az újakkal picit bizalmatlanok. A holland grafikusnak is csak nemrég jött össze az áttörés, neki köszönhetjük például a legutóbbi ládából az XM1014-es skint is.

Vélhetően alig várja már, hogy újabb munkái kerüljenek be, de új láda nélkül ezt viszonylag nehéz összehozni.

Bármennyire is szeretnék viszont a művészek, úgy tűnik a közönségnek nem hiányzik annyira.

A CS:GO gamblinget, a skinek egyik fő felvevő piacát folyamatosan építi le a Valve, az OPSkins bezárásával drasztikusan csökkent a skinek iránti kereslet. A folyamatos láda utáni sírást felváltotta a csendes beletörődés, az skineket váró hangok elcsendesedtek. Ahogy Hollandje is írta, ez az eddigi leghosszabb, új skinek nélkül töltött időszak, és úgy tűnik az embereknek nem is nagyon hiányzik a dolog. Ti hogyan élitek meg a skinmentes időszakot? Nektek hiányoznak az új kinézetek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva