PUBG

Észbe kapott a PUBG Corp.? Végre elköltözhetnek az európai szerverek az Amazonról!


Reméljük tényleg javulni fog a szerverek teljesítménye.

A játék megjelenése óta a fejlesztők az Amazon Web Services szolgáltatást vették igénybe a szerverek hosztolására. Sokszor felmerült már a múlt évben, hogy lecserélik ezeket, azonban eddig semmilyen hivatalos információnk nem volt erről.

Sokan azt tippelték, hogy a XBOX-os release miatt kialakult jó viszony miatt a Microsoft Azure szerverparkjait fogja majd használni a PUBG, de nem így lett!

Multiplay

Pár perce jelentette be a Multiplay.com (ami nem mellesleg az Unity játékmotort is gyártó Unity Technologies érdekeltségbe tartozó cég), hogy egyezséget kötöttek a PUBG Corporationnel, így az egész európai infrastruktúráért ők fognak majd felelni.

“This partnership with Multiplay will allow us to improve our game server’s performance and deliver a smoother experience to PUBG fans in Europe,” said Chang Han Kim, CEO of PUBG Corp.

– Chang Han Kim, a PUBG Corp. CEO-ja szerint jobb teljesítményre és sokkal folyamatosabb játékélményre számíthatnak majd a játékosok. Természetesen a szerverek kicserélése nem lesz elég, remélhetőleg kliens oldalon is megérkeznek szépen lassan a beígért fejlesztések.

Szükség is lesz a jobb teljesítményre, éppen tegnap érkezett meg az 1.0-ás kiadás 18. frissítése, melyben mindenki szabadon hozhat létre custom lobbykat (egyelőre teljesen ingyen).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva