Fortnite

Ez kész: Akkora siker a Fortnite, hogy a pornóipar is rámozdultEgyre gyakrabban futhatunk bele a Fortnite-ba a pornóoldalakon.

Azok után, hogy a VB-n is láthattuk Fortnite örömtáncot lejtettek a focisták, már kevés dolgon tudunk meglepődni, hiszen akkora népszerűsége lett a játéknak, hogy nem igazán számít különösnek, ha találkozunk a Fortnite-tal a mindennapokban. Azért arra mégsem gondoltunk, hogy ezt az óriási népszerűséget a pornóipar is kihasználja, ugyanis egyre több Fortnite tematikájú erotikus film jelent meg a piacon.

A pornóoldalak Fortnite kínálatára pedig igen nagy igény mutatkozik, erről a több milliós nézettségi adatok is árulkodnak, emiatt valószínűleg egyre népszerűbb lesz ez a műfaj a közeljövőben. Az viszont egy másik kérdés, hogy ki a célközönség. Annak idején az egyik legnagyobb pornó oldal nemhiába panaszkodott az Epic karbantartása miatt, hogy nem bírják a saját szervereik a terhelést.

A szerverlehalás miatt durván megnőtt az forgalma

Amióta az oldal felhívta erre a problémára a figyelmet, jóval több tartalom érkezett az oldalakra. Az animációtól kezdve az élőszereplős jelenetekig át mindennel találkozhatunk, már csak egy lépés, hogy a nagyobb vállalatok is beszálljanak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva