PUBG

Már javában dolgoztak a fejlesztők az éjjeli módon!


A Night mode mégsem a rajongók képzeletének a szüleménye.

Az utóbbi időben nem tudjuk azt mondani, hogy nem figyel a PUBG Corp. a játékosok igényeire. Bár az látszik, hogy a redditről elkezdték kivonni az erőforrásaikat, amit nem csodálunk, hiszen a segítőkészség ellenére rengeteg negatív visszhangot kaptak és elkezdték a felhasználók az indokolatlan tageléseket, ha bármilyen apró probléma merült fel a játék során.

A havas pályát is a közösségi nyomásnak köszönhetjük, most pedig egy korábbi interjúban tűnt fel, amit a játék egyik fejlesztőjével,Kim Changgel készítettek, hogy bizony a zombi mód mellett több custom módot is terveztek az 1.0 idején. A “Night mode” fejlesztése pedig közvetlenül a zombi mód mellett zajlott párhuzamosan, viszont sajnos problémába ütköztek a tervezés során. Ez pedig nem más, mint a gamma kérdése, amit az éjjeli mód esetén nyilván minden játékos felhúzna a jobb látóviszonyok érdekében, csak hogy ezzel a mód lényege veszne oda.

Azóta sok információt nem csepegtetett a vállalat a Night mode-ról, bár az utóbbi időben világosan látszik, hogy teljesen más volt a prioritás, pedig szívesen megnéznénk a játékban, biztosan király lenne éjszaka zúzni Erangelen.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva