Counter Strike

Happy és RpK újra akcióban, a FlipSid3 totálisan átalakul – nagy változások a profiknál


A StarSeries kvalifikációjára új csapatban próbálnak szerencsét a franciák, a FlipSid3 a Major után három embert is cserél.

Tempo Storm

Az utóbbi pár hétben már együtt gyakoroltak a srácok, loWel és cheti helyére francia különítmény érkezett.Előbbi a Movistar Riders-be kapott meghívást, hogy mixwellékkel spanyol ütüst kovácsoljon, utóbbiról egyelőre nincs hír. A Tempo Storm részéről fox elismerte, hogy a csapat jelenleg zsákutcába keveredett, de dolgoznak a megoldáson.

Ennek első lépése lehet a két csapat nélküli francai felé történő nyitás.

Július 23-án már láthatjuk is őket játszani, a 3DMAX, a forZe és a Nemiga van még a csoportjukban. 20 csapat játszik a tornán, és csupán a győztes jut le a LAN-ra. Piszkosul nehéz dolguk lesz, ugyanis jó pár, náluk jobb együttest is le kell gyűrniük. Elég csak a Space Soldiers, vagy az OpTic nevét említeni. Bár ha a nevekből indulunk ki, ez a csapat is elég jól fest.

Portugal Ricardo “fox” Pacheco
Estonia Kevin “HS” Tarn
Poland Paweł “innocent” Mocek
France Vincent “Happy” Schopenhauer (stand-in)
France Cédric “RpK” Guipouy (stand-in)

A franciák közel egy hónapja vannak csapat nélkül, társaik a minoron próbálnak szerencsét LeftOut néven.

FlipSid3

A  korábban nagy sikereket elérő CIS csapat az utóbbi években komoly válságba került. Kicsit hasonló a helyzetük a NIP-hez, csak nekik nem sikerült fiatalok segítségével kilábalni a gödörből. Sőt, egyre mélyebbre süllyedtek, mostanában már egy CIS Minorra se jutnak ki. Joggal hihetnénk, hogy a csapatnál lévő fiatalokra építve próbál meg új csapatot építeni az együttes, de pont fordított a szitu.

A fiatalokat küldik el, és az idősebb korosztály marad.

WorldEdit világszínvonalon AWP-zik, lollipop21k-t pedig sokan electronic-hoz hasonlítják tehetségét elnézve. Ők ketten mégis átigazolási listán találták magukat. A F3 egy jó ajánlat esetén elengedi őket, hosszú távon már nem számolnak velük.

B1ad3 háttérbe vonul és beáll coach-nak, így jelenleg 3 embert keres a csapat.

Ukraine Yegor “markeloff” Markelov
Russia Jan “wayLander” Rahkonen

Ukraine Andrey “B1ad3” Gorodenskiy (coach)

Russia Georgi “WorldEdit” Yaskin (transfer list)
Belarus Igor “lollipop21k” Solodkov (transfer list)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva