Hearthstone

Egyetlen lap = 18 komplett pakli? Megkaptuk a Hearthstone eddigi legőrültebb ötletét


Három újabb lapot mutatott be a Blizzard az új Hearthstone kiegészítőből.

A Blizzard háza tájáról napi szinten csordogálnak az újdonságok az új Hearthstone kiegészítő, a The Boomsday Project kapcsán, melyekből a mai napra is jutott bőséggel, megérkezett ugyanis a legújabb Hearthside Chat videó, melyben három új kártyát mutatott be nekünk Peter Whalen dizájner.

A három leleplezett lap közül egyértelműen a Whizbang the Wonderful a legőrültebb – olyannyira egyedi képessége van, hogy ehhez foghatót eddig még nem láttunk a játékban. A szövegdoboz önmagában nem is mond el szinte semmit, így nézzük meg egy kicsit közelebbről!

Maga a lap kapásból úgy indul, hogy csak és kizárólag őt lehet berakni a deckbe – igen, egyetlen lapból álló pakliról van szó, amiben csak Whizbang szerepel. Hogy mivel fogunk akkor játszani? Egy random deckkel, amit a játék a paklireceptek közül választ ki.

Összesen 18 különböző Deck Recipe lesz, class-onként 2 féle, ezekből kapunk egyet véletlenszerűen.

Amikor tehát rátenyerelünk a Play gombra, akkor valójában mi magunk sem fogjuk tudni, hogy milyen paklit kapunk. Aki a funfaktorra gyúr elsősorban a Hearthstone-ban, annak ez maga lesz a kánaán!

Két további lapot is bemutattak egyébként a videóban. Az egyik egy Warrior fegyver, a Supercollider, ami rákényszeríti a megtámadott lényt, hogy megtámadja valamelyik szomszédját. A másik pedig egy Druid Legendary, Flobbidinous Floop, amely ha a kezünkben van, akkor mindig a legutóbb kijátszott lényünket másolja le, csak éppen 4-ért 3/4-es formában. Mondani sem kell, ez egészen elvetemült kombókra ad lehetőséget, hiszen a drága minionokhoz kapcsolódó effekteket egy jóval olcsóbb lényre “stackelhetjük” be. Nem mondanánk, hogy nem ijedtünk meg, amikor először megláttuk… (*khm* Malygos *khm*)

A fenti példák is jól mutatják, hogy kreatív lapokból nem lesz hiány az új kiegészítőben – kíváncsian várjuk, milyen kártyákkal készül még a Blizzard!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva