Hearthstone

Ez most az 5 legjobb pakli a Legend felé vezető úton


Nézzük, melyik deckek teljesítettek a legjobban Rank 4 és Rank 1 között.

Ahogy mindenre, úgy a Hearthstone-ra is tökéletesen igaz, hogy a statisztika nem minden – ettől függetlenül persze érdemes gyakran tanulmányozni, hiszen a metára vonatkozó számszerű tapasztalatok rengeteget tudnak segíteni. A HSReplay.net csapata nemrégiben közzétett egy összesítést, melyben az az 5 pakli szerepel, amik a legjobban teljesítettek a szerdai napon Rank 4 és Rank 1 között. Ha tehát a Legend a cél, akkor ezekkel megéri próbálkozni!

Control Priest (WR: 57.6%)

A board totális kontroll alatt tartására és a Shadowreaper Anduin hősképességére építő pakli teljesített a legjobban tegnap. A Mind Blast mellett Holy Fire-ből is kettő van ebben a verzióban, ami a Hero Powerrel kiegészítve 9 sebzést tud bevinni, és az esetek többségében a Shadow Visions is a sebző spelleket másolja – kivéve persze, ha a matchup olyan, hiszen ha kell, akkor a Psychic Scream is gyakrabban előkerül.

Control Priest
AAECAa0GBJACxQTWCpDTAg2hBOUE9geNCNUK8gz7DNHBAsnHAujQAsvmAvzqAr3zAgA=

Odd Rogue (WR: 56.5%)

Nem vitás, hogy az Odd Rogue jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb agresszív pakli, köszönhető többek között a Hench-Clan Thugnak, meg persze a nagyon erős Hero Powernek. Ez több-kevésbé a legelterjedtebb verziója a decknek – Captain Greenskint azért érdemes megemlíteni, mert nem mindig triviális választás, de a felturbózott hősképesség mellé nagyon jól illik.

Odd Rogue
AAECAaIHBrICyAOvBMrDAsrLAp74AgyMAssD1AX1Bd0IgcICn8IC68IC0eECi+UCpu8Cx/gCAA==

Zoo Warlock (WR: 56.5%)

Az egy-két hete berobbanó gyógyítós Zoo-ról most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem gyors fellángolás volt csupán, hiszen a számok is azt mutatják, hogy kiválóan teljesít – elég hamar sikerült is kioptimalizálni. Ebbe a verzióba egy Void Ripper is bekerült tech lapként, ami segíthet a zavaró taunt lények ellen, illetve ritka esetekben akár a lethalt is elősegítheti, ha ezzel meg tudjuk növelni egy minion sebzését.

Zoo Warlock
AAECAf0GApziAv3qAg4whAH3BPIFzgfCCPcMm8sC980Cn84C8tAC0eECh+gC7/ECAA==

Big Spell Mage (WR: 56.1%)

Két aggro pakli után jöjjön még egy kontroll deck, ezúttal a Mage-től, mely a Polymorph, a Frost Lich Jaina és a rengeteg board clear révén sok matchupot egészen kényelmesen tud figyelni. A sok takarítás azonban csalóka, hiszen az első pár körben többé kevésbé védtelen a deck, így egy gyors lerohanás azért tud problémát okozni. Az alábbi verzióból kikerült a Voodoo Doll, így némileg csökkent a Water Elemental generálási lehetőségek száma.

Big Spell Mage
AAECAf0EBtACws4Cm9MC8tMCnOICxfMCDE3JA+wH+wybwgKWxwKbywLb0wLX4QKW5AK+7AKm8AIA

Deathrattle Hunter (WR: 55.9%)

Jelenleg talán ez az egyik leginkább képlékeny koncepció a játékban: a Kathrenára és a charge-os dínókra építő változat után előtérbe került a Devilsaur Egg is, majd elkezdték a kettőt kombinálni. Az arányok azonban mindenkinél másak – most éppen ez a verzió teljesített jól, amiben csak King Krush és Witchwood Grizzly szerepel, mint nagy beast, Charged Devilsaur nem.

Deathrattle Hunter
AAECAR8G+AiG0wK26gLL7AKA8wLF8wIMjQH7AZcIq8IC2MIChsMCnM0C080C3dICi+EC4eMC8vECAA==

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva