Fortnite

Magyar játékos is indul a szombati többmilliós Fortnite versenyen


Kriszh Advice is meghívást kapott a hétvégi Solo Skirmish fordulóban!

Szerverproblémákkal startolt a Fortnite Summer Skirmish, az Epic Games 8 millió dolláros összdíjazású versenysorozata, ettől még a sorozat nem állhat le. A kiadó lefújta az első heti közvetítést, a másodikat pedig szüneteltette, hogy a verseny hibamentesen folytatódhasson. A második közben Solo játékosok csapnak majd össze,

mi pedig a játék történetében először, hazai versenyzőnek is szoríthatunk egy hivatalos Fortnite versenyen.

Biztosan indul ugyanis Kriszh Advice a Summer Skirmish szombati fordulójában, ezt a streamer saját közvetítésén jelentette be a nézőinek. A tét nem kicsi, 500 000 dollár a versenynap összdíjazása, ami közel 140 millió forintnak felel meg.

Emellett Ruben, Magyarország első Epic partnere is képviseltetheti magát a szombati buliban, a hivatalos visszaigazolás után. Igazi magyar show lesz ez a Solo verseny!

A Solo Skirmish magyar idő szerint szombat (július 21.) este 19 órakor kezdődik. A játékosok 10 mérkőzést fognak játszani, az Epic Games pedig a találkozók alatt összeszedett gyilkosságaikat fogja számolni. Ez végre egy agresszív játékstílust támogató formula lesz, biztosan kevés bujkálást fognak látni a nézők, sziporkázó összecsapásokra lehet számítani.

A versenyt a játékosok a saját szemszögükből közvetíteni fogják, ezt az Epic Games egyébként a versenykiírásban is erősen ajánlja.

Szombaton tehát Kriszh Advice és Ruben is megmérkőzik a világ legnagyobb Solo játékosaival, szorítsatok nekik 19 órától, kelleni fog a támogatás!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva