Fortnite

Ne lepődj meg ha nem megy a játék! – Szerverleállás érkezik


Reméljük csak néhány percről beszélünk, de sajnos előre sosem lehet tudni.

Karbantartás indul az Epic Games szerverein magyar idő szerint 10 órakor. A megválasztott időpont meglehetősen érdekes, a nagyobb frissítéseket szokta a kiadó erre az időintervallumra tervezni.

A héten már kaptunk hivatalos módosításcsomagot az Epic-től, megérkezett ugyanis az új szezon első tartalomfrissítése, a v5.0.1, ami ráadásul jól fel is bolygatta a közösséget. Kaptunk egy MP5-ös SMG-t, ám emiatt egy közkedvelt fegyver, a Tactical SMG megszűnt. Valamint jött egy abszolút megérdemelt buff a Semi-Auto Sniper Rifle-re, ami az új sebzéserősítésekkel végre a “használható” kategóriába került.

Az SMG csere egyébként csak jót tett a metának, összességében erősödött a fegyvertípus mintsem gyengült volna, vagy változott volna. A pontos adatokról és játékmenetbeli javulásról mi is írtunk meta elemzést.

 

A hivatalos Fortnite Twitter fiók a mai napra szerverleállást jelzett előre, ami nálunk 10 órakor esedékes. S hogy mi lehet benne?

Nagyon reméljük, hogy egy halom bugfix most már érkezik, ugyanis hivatalosan még nincs kijavítva a kozmetikai elemek levételének problémája, ahogyan sokaknak még mindig kékhalált hal a gép, ha előveszik a Fortnite-ot.

Mindezeken felül csütörtök van, így aktiválódnak az új, második heti küldetések, újból nekiveselkedhetünk a feladatoknak, hogy a lehető leghamarabb berámoljuk magunknak a titkos skint.

Valamint még mindig hiányzik egy LTM a játékból, lehetséges, hogy a mai karbantartással fogja elhozni nekünk az Epic a korábban már bejelentett Ground Game LTM/ Tactics Showdown LTM vonulatot, amiben a játékosok kreativitását megköti a kiadó és szabályozott mennyiségű golyót és építőanyagot biztosít csak a győzelem megszerzéséhez. Sokan úgy gondolják, hogy itt az ideje a Playground LTM v2 megjelenésének, ám őszintén szólva mi ebben nem hiszünk, örülnénk az érkezésének, de jobb ha a gyakoroló mód fejlesztését nem csapják össze a fejlesztők.

Továbbá itt van a Fortnite Gifting, amiről napról napra egyre többet és többet tudunk meg. Mindenesetre kíváncsian várjuk a maintenance-t, reméljük minőségi javulást fog hozni a játékba!

Ti mit vártok a mai karbantartástól?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva