Counter Strike

A VACnet ismét beindult! – Újabb VAC ban hullám pusztított


Lord Gaben és csapata újból lecsapott a csalókra%

A Valve-ot nem kell félteni az utóbbi időben, a srácok megmutatták, hogy igenis lehet küzdeni a csalók ellen. Sajnos amióta lekorlátozták a Steam API-t, azóta nem lehet nyomon követni, hogy pontosan hány játékost is bannoltak, így lehetetlen megmondani a kitiltott játékosok számát, de ezúttal az biztos, hogy nem kis mennyiségű csalót irtottak ki. A cheaterek legnépszerűbb fórumán próbálták összegezni, hogy mi lehet a háttérben, de mivel mindenkire egyszerre csapott le a banhammer, ezért egyértelmű, hogy újabb VAC hullám áll a háttérben.

Emellett a játékosok meglepődve tapasztalták, hogy a korábbi játékukban bizony jó pár játékost kibannoltak, szóval volt csaló bőven.

Ezúttal sem csak az ingyenes cheatek buktak le, hanem bizony a fizetős variánsokkal is probléma volt, ennyit arról, hogy a fizetős megoldások mennyire megbízhatóak.

Emellett pedig egy népszerűbb youtuber, zuhn is fennakadt a Valve szűrőjén, mind a két accountját bannolták a videósnak, aki a FaceIT-en bontogatta a szárnyait ezidáig.

Jó ötlet volt a Valve-tól, hogy a Summer Sale után csapnak le a csalókra, így a bannolt játékosok nem tudják olyan akciósan beszerezni az újabb fiókokat, persze feltéve, ha visszatérnek egyáltalán. Az olcsó pár dolláros kínai kulcsok sem használhatóak már könnyűszerrel, szóval tényleg egyre zsebbe nyúlósabb a történet. Persze a játékért kért 12,5 € nem olyan hatalmas összeg, de amikor minden hónapban ki kell fizetni, az már nem olyan kellemes.

Update:

A ban hullámon ezúttal V1talic420 is fennakadt, aki a CS:GO highlights videóiról volt ismert.

A videós bevallotta a Facebook bejegyzésében, hogy skinchangert használt, így tehát nem csoda, hogy utolérte a Valve keze, ugyanis a játékfájlok ilyen jellegű módosítását nem tűri a cég.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva