Counter Strike

A s1mple-trükk újra akcióban! Ezúttal a Renegades ötösét segítette Majorhoz


Ausztrál rangadó döntött a Majorra jutásról, az esélyesebb Renegades végül porig alázta a feltörekvő Tainted Minds együttesét.

Az már korábban eldőlt, hogy hihetetlen küzdéssel a TyLoo jutott ki először Londonba. A két hónapja még combnyak töréssel műtött captainMo járni ugyan nem tud, de a mezőnyt végigverték a Minoron.

A másik kiadó helyért két ausztrál csapat küzdött, de ez a meccs minden volt, csak szoros nem. Az első mapon még tartotta magát a Tainted Minds, itt “csak” 16:9-re kaptak ki. Aztán jött Overpass, és a CT-ben kezdő Renegades egy 12:3-as félidővel el is döntötte a Majorra jutást.

A vége 16:3 lett, a Renegades játékosai olykor már a pofátlanságot határait súrolták egyes megoldásaikkal:

Jks még a s1mple-től eredeztethető “Fake AWP” trükköt is bevetette az 1v1 szituban, ami teljesen megzavarta yam játékát. AWP-s párharcra számított, erre egyszer csak felé repül a fegyver, avel inkább harcolni szoktak. A videón tökéletesen látszik, pontosan tudta mi következik ezután, csak nem reagált időben. Mire felfogta, hogy épp átéli a s1mple-trükköt, jks már oldalba is lőtte a P250-el.

A TyLoo mellett tehát a Renegades jutott tovább, játszi könnyedséggel. Miután a Majorra jutás már mindkettőjüknek zsebben volt, a döntő csak afféle formalitás volt. Az ausztrálok ezt is behúzták, így a 30 000 dolláros fődíj végül náluk landolt.

Akinek pedig nincs meg az eredeti s1mple-trükk, ahol a világ legdrágább terelését mutatta be a Liquid ellen, itt találja:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva