Counter Strike

Hivatalosan is ez volt a CS:GO történetének legnagyobb VAC ban hulláma


A Steamdb adatai szerint 60 000-nél is több csaló akadt horogra a legutóbbi tisztogatás során.

A Steamdb kitiltásokra vonatkozó statisztikái egyenesen a Steamről érkeznek. Éppen ezért hiteles forrásnak tekinthetjük őket, amikor a CS:GO VAC ban és Overwatch ban számait vizsgáljuk. Mióta azonban a Steam nem enged teljes hozzáférést az adatokhoz, csak lassabban képesek begyűjteni minden statisztikát.

Az aktuális hónapra mindig alacsonyabb számok jönnek, amik csak később frissülnek a valós adatra.

A durva az, hogy még ezzel az egyelőre hivatlosan is alacsonyabb számmal is lehet rekordot dönteni. Július 19-e legalábbis képes volt rá, bele se merünk gondolni mi lenne itt, ha a valódi számot látnánk már most.

61 476 VAC bant osztott ki egy nap alatt a rendszer!

Mióta létezik a CS:GO, sosem volt még ilyen magas VAC szám egyik napon se. Érdemes végignézni egyébként a kék csík, vagyis a VAC ban idei munkáját. Kb 5 tüskét látunk csak, vagyis ekkor szaladt meg jobban a ban hammer az átlagosnál. Overwatch ban persze sokkal több is akadt már, ott 105 353 játékos a rekord egy nap alatt. De VAC banból biztosan ez az új rekord. És ha augusztusban megérkeznek a teljes júliusi statisztikák az oldalra, ez a szám még nagyobb lehet!

A kitiltott accountok között több “aranybánya” is elhullott, például a világ egyik legdrágább Dragon Lore-jának tulajdonosa is lebukott.

A tettes ezúttal is a VACnet volt, kicsit olyan mintha visszatért volna a nyaralásból és szeretné gyorsan bepótolni a lemaradást. Ezúttal is a gépeken lévő tiltott programok fájlmaradványai után hullott el a legtöbb ember.

Ahol régi skinchanger vagy csalás nyomait találta, már repült is a ban.

Több ismert videós is pórul járt a legújabb VAC ban hullám alatt, magyarok és külföldiek egyaránt:

A rengeteg 0 napos VAC banról sorra születnek a montázsok, ilyenkor mindig kicsit visszatér a játékosok reménye, hogy próbálnak védeni minket a csalóktól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva